Anyukák! Ilyenkor mi a teendő? Írjak a TeszVesznek vagy adjak egy full negatív értékelést?
Az a helyzet, hogy pár napja ráakadtam egy nagyon jó aukcióra. Mivel már nem szoptatok, így elkezdtem egy AloeVerás kúrát/diétát. Nagyon jól haladok vele, csak az a "bibi", hogy nem 2 Forint.
Szóval a termékek, amiket találtam az aukción belül, darabja 10ezer forint itthon. Viszont úgy volt feltüntetve az aukcióban vagy 20 helyen, köztük a címben is nagy betűkkel, hogy 2 DARABOT adnak 6600 Forintért.
Na, mondom magamba, a hü*yének is megéri, hogy 180 darab kapszulát 6600-ért vesz meg. Legalább 3 hónapra elég lesz.
Írtam Teszen levelet az eladónak, hogy ez tuti biztos?! Tényleg ennyiért adja a 2 dobozt? Visszaírt, hogy igen és kijavítja az aukciót, mert rosszul rakta fel a darab számot.
Ezek után megnéztem újra az aukciót és láttam, hogy odaírta: "AKCIÓ! 2 doboz 6600 Forintért!".
Le is ütöttem az aukciót fix áron (6600 HUF) és írtamis e-mailt az eladónak, hogy küldjön adatokat az utaláshoz, majd megadtam a nevem és címem, hogy hova kérem a csomagot.
Mire visszaírt az eladó, hogy én félreértettem valamit, nem 2 kerül annyiba, hanem egy darab.
Ekkor válaszoltam neki, hogy még rá is kérdeztem, hogy tuti 100-e az aukcióban feltüntet dolog, mire helyeslő választ kaptam vissza..
Ekkor közölte az eladó, hogy ő bizony így nem adja el, csak akkor, ha dupla árat fizetek vagy egy doboz árat+postadíjat, majd közölte még, hogy a párja értette őt félre.. és, hogy FÉRFIAK ..
Engem ez nem igazán hatott meg és leírtam neki, hogy kötelessége a két DOBOZ terméket eladni nekem 6600 Forintért a TeszVesz/Vatera szabályzata szerint, de ő azt írta, hogy töröltessem a TeszVesszel a vásárlásomat, mert ő nem adja el ennyiért.
Most ilyenkor mi a teendő? Ha én valamit felrakok Teszre és tudom, hogy többet ér, mint pl. 1 HUF és eladom annyiért, akkor is állom a "szavam"!
Mit lehet ilyenkor tenni?
Itt van a levelezés:
giantka(52) Fizetéssel kapcsolatos kérdés 2012/06/12 13:22:50
Kedves debera20!
Kettő darab össz. ára 6600 Forint vagy egy darabé?! A leírásban nem valami pontos a megfogalmazás! Köszi
- giantka
debera20(5) [RE] Fizetéssel kapcsolatos kérdés 2012/06/12 20:56:47
Tisztelt giantka!
Igen,a 2 db termék kerül 6600 Ft-ba,át is javítottam.
- debera20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!