Mi van az anyukákkal?
Hàt én egy sportcipős farmernacis anyuka vagyok mert az a kényelmes nekem és a munkàmnak.Sose kaptam megjegyzést az meg hogy hátam mögött mit mondanak nem érdekel.
Sose bírtam felvenni magassarkút mert a làbam nem bírja.Nem sminkelem magam mert nem éreztem szükségét.
Ettől függetlenül sose zavart ha valaki csinosan sminkelve jàr.
Én ilyen egyszerű vagyok mégis csinos s közel anegyvenhez egy tízest simán letagadhatok.
Ha jól érzed magad a bőrödben ne foglalkozz màssal.
"Te sosem láttál még olyat hogy elmegy melletted valaki és megjegyzést tesz? Üdv a valóvilágban."
Nem. Ilyet én sem láttam.
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy vadidegen nő "elviharzik" melletted és beszólogat. Rohanás közben hogyan lehet úgy beszólni, hogy leírva 5 sornyi legyen a lényege? :O
Ne haragudj, de ezt nagyon nehéz elképzelni.
"Mi van az anyukákkal" Mi lenne? Nincs velük semmi. Ha igaz ez a story, akkor az egy, azaz EGY darab nő, nem az ANYUKÁK.
Engem csak az lep meg, hogy 2,5 év alatt ezt nem tanultad meg kezelni.
Van akinek az a hobbija, hogy mindenkit véleményez. De aki be akar szólni az megteszi akkor is ha bemelegítőben vagy farmerben vagy, ha viszel babakocsit és akkor is ha nem...
Valaki leírja a vèlemènyèt màris 0%ban hasznos vàlaszokat ad...
Gratulàlok...
Hol van az a pláza, ahol a babakocsit tolva te tudsz beszélgetni a nyüzsitől a gyerekkel?
Btw: két eset lehetséges: vagy tényleg te vagy túlöltözve, vagy az illetőnek volt sz.rnapja.
Számomra azért is furcsa, mert én is plázázok a gyerekkel, én is fullos anyuka vagyok és sosem szóltak be sem a plázában, sem a játszótéren. De lehet, h azért nem, mert simán beülök huszonezres ruhákban homokozni.
Na mi van lànyok,a sportcipőm nem tetszik vagy hogy nem hordtam el a kérdezőt mindenfélének?:)
Szànalmas hogy mennyire nem tudjàtok elfogadni màs vélemènyét.
Bocs, de hiszi a piszi.
Nyolckor írtad ki, addig megfordultatok. Mikor mentetek, ötkor?
Trollocska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!