Mi van az anyukákkal?

Figyelt kérdés
Még mindig nem jutok szóhoz. Reggel elmentem a boltba a kislányommal, úgy ahogy mindig. Én fiatal vagyok, és attól, hogy van egy lányom még szeretek jól kinézni. Amióta az eszemet tudom annyira csajos nő voltam, hogy hihetetlen, nem az a sportcipős farmernacis lány, és ez a lányom után sem változott. Szóval lementünk a boltba. A legközelebbi a plázában van, ahol elég sok ember megfordul ugyebár, én még a szomszéd boltba se ugranék le melegítőben, nem hogy ide. Éppen toltam a babakocsit és arról csacsogtam a 2,5 éves lányommal, hogy mennyire jó arc volt a sellő a reggeli mesekönyvből, mikor elviharzik mellett egy nő, a lányával aki hasonló korú lehet mint az enyém és megjegyzi, hogy: többet kéne foglalkozni a gyerekkel, mint magammal, és minek szül gyereket az aki még így is csak a külsejével van elfoglalva, és nem a lányát szereti a legjobban, hanem saját magát. Legalábbis ez volt a lényege a mondanivalójának. Ezt most komolyan abból szűrte le, hogy csinosan voltam felöltözve, smink volt rajta és magassarkú? Csinosan felöltözni is ugyanannyi időt vesz igénybe, mint felhúzni a mackót a pólóval.. Egy gyakorlott embernél pedig a sminkelés is 10 perc, amit speciel akkor vittem véghez amikor a lányom megreggeliztette a babáját, mert anélkül aztán ki nem lehet lépni a házból, nehogy szegény éhen haljon :D Én is tehettem volna megjegyzést, hogy ő meg mennyire hihetetlenül szarul néz ki, de ennél intelligensebbnek éreztem magam, meg amúgy is hirtelen köpni, nyelni nem tudtam és úgy elviharzott hogy mire magamhoz tértem már messze járt. Alapvetően meg elég sokat hallom, itt is meg mindenhol, hogy aki ad magára meg eljár edzeni az szar anya és minek szül, miért gondolják ezt így ennyien?
2016. jún. 25. 08:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%

Hàt én egy sportcipős farmernacis anyuka vagyok mert az a kényelmes nekem és a munkàmnak.Sose kaptam megjegyzést az meg hogy hátam mögött mit mondanak nem érdekel.

Sose bírtam felvenni magassarkút mert a làbam nem bírja.Nem sminkelem magam mert nem éreztem szükségét.

Ettől függetlenül sose zavart ha valaki csinosan sminkelve jàr.

Én ilyen egyszerű vagyok mégis csinos s közel anegyvenhez egy tízest simán letagadhatok.

Ha jól érzed magad a bőrödben ne foglalkozz màssal.

2016. jún. 25. 09:40
 12/26 anonim ***** válasza:
65%

"Te sosem láttál még olyat hogy elmegy melletted valaki és megjegyzést tesz? Üdv a valóvilágban."

Nem. Ilyet én sem láttam.

Nehezen tudom elképzelni, hogy egy vadidegen nő "elviharzik" melletted és beszólogat. Rohanás közben hogyan lehet úgy beszólni, hogy leírva 5 sornyi legyen a lényege? :O

Ne haragudj, de ezt nagyon nehéz elképzelni.

"Mi van az anyukákkal" Mi lenne? Nincs velük semmi. Ha igaz ez a story, akkor az egy, azaz EGY darab nő, nem az ANYUKÁK.

2016. jún. 25. 10:18
 13/26 anonim ***** válasza:
58%

Engem csak az lep meg, hogy 2,5 év alatt ezt nem tanultad meg kezelni.

Van akinek az a hobbija, hogy mindenkit véleményez. De aki be akar szólni az megteszi akkor is ha bemelegítőben vagy farmerben vagy, ha viszel babakocsit és akkor is ha nem...

2016. jún. 25. 10:28
 14/26 anonim ***** válasza:
46%

Valaki leírja a vèlemènyèt màris 0%ban hasznos vàlaszokat ad...

Gratulàlok...

2016. jún. 25. 10:49
 15/26 anonim ***** válasza:
61%
Én is nagyon adok magamra anyukaként is. Nekem még nem szóltak be, de azért megbámulnak és érzem a távolságtartást. Nem járok revű sminkben es magassarkúban is ritkán, de jók az adottságaim és igen kihangsúlyozom ami szép, igényes mindig nett vagyok.... Aki megítél mert jól nézel ki az magával nincs rendben ezért ne vedd magadra. Tudod nem az vagyok amit gondolsz rólam, Te vagy az amit rólam gondolsz.
2016. jún. 25. 11:10
 16/26 anonim ***** válasza:
31%

Hol van az a pláza, ahol a babakocsit tolva te tudsz beszélgetni a nyüzsitől a gyerekkel?

Btw: két eset lehetséges: vagy tényleg te vagy túlöltözve, vagy az illetőnek volt sz.rnapja.

Számomra azért is furcsa, mert én is plázázok a gyerekkel, én is fullos anyuka vagyok és sosem szóltak be sem a plázában, sem a játszótéren. De lehet, h azért nem, mert simán beülök huszonezres ruhákban homokozni.

2016. jún. 25. 11:18
 17/26 anonim ***** válasza:
38%
16: például Óbudán az Új Udvar ilyen hely egyébként, vagy kis pláza még a Váci utcán is van. Ezek inkább mallok, nem plázák, de nyugodtan hívhatod őket annak.
2016. jún. 25. 11:29
 18/26 anonim ***** válasza:
60%

Na mi van lànyok,a sportcipőm nem tetszik vagy hogy nem hordtam el a kérdezőt mindenfélének?:)

Szànalmas hogy mennyire nem tudjàtok elfogadni màs vélemènyét.

2016. jún. 25. 11:38
 19/26 anonim ***** válasza:
26%
Értem, köszi :-)
2016. jún. 25. 11:39
 20/26 anonim ***** válasza:
47%

Bocs, de hiszi a piszi.

Nyolckor írtad ki, addig megfordultatok. Mikor mentetek, ötkor?

Trollocska.

2016. jún. 25. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!