2 hetes terhes vagyok. Mit tudok tenni?
Nem vagyok sem hülye, sem idióta, meg még nem tudom milyen degradáló szavakat használtatok rám.Kétlem, hogy a becsmérlőim között valamelyikőtök is jobban megalapozta az életét, akár gyerekvállalás terén, akár más irányban.
Nem az a tipikus eset vagyok , aki egy éjszakás kapcsolatba, albérletbe, vagy anyucihoz szülök, segélyből, semmi iskolai háttérrel, vagy sorolhatnám.
A szövegértést nem nálam kellene vizsgálni, mert én feltettem egy kérdést, és nem arra kaptam választ. (Tisztelet a kivételnek!)
Ez teljes mértékben kukacoskodás, mert a biológia óránál, meg mindenhol máshol kikötöttetek, nem pedig a tényleges kérdésnél.
Figyu Kérdező, ne is törődj azokkal akik itt becsmérelnek, ez tükrözi az ő kultúrált viselkedésüket is. Ennyi. Másrészt irigyek, hogy neked van egy pozitív terhességi teszted, valószínűleg ők azok az emberek, akiknek évek óta nem jön össze a baba és szimplán csak irigyek. Szóval, ne foglalkozz velük, meg vannak savanyodva.
Ha van pozitív teszted, menj el orvoshoz, aki megerősíti a terhességed. Ha van orvosi papírod, hogy terhes vagy, akkor szólj a munkáltatónak, már nem kötelező írásban. Onnantól kezdve védve vagy, ha a szerződésed határozatlan, csak akkor szüntethető meg a munkahelyed, ha a cég megszűnik vagy olyan durva dolgot csinálsz.
Ha nem bírod a stresszt, akkor táppénzre is mehetsz, de én mindenképp ajánlom, hogy várd meg, hogy a babának is legyen szívhangja, majd táppénzre is mehetsz, ha cseszegetnek. Sok sikert:)!
Kérdező sértegetést helyett nem lett volna egyszerűbb azt írni, bocsi nagyon szeretnénk gyereket és félre írok vagy bármi. Butaságot be is lehet ismerni főleg egy névtelen oldalon.
Első alkalomra így rágörcsölsz kívánom is hogy összejöjjön neked elsőre mert 3 hónap múlva eret vágsz magadon ha nem vagy terhes.
Ja és azzal hogy mást sértegetsz miközben te írsz butaságot nem a válaszolókat minősíti hanem téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!