Akik korán tették át a gyereket rácsos ágyból gyerek heverőre vagy leesésgátlós ágyra, nem volt gond? Nem mászkált a gyerek éjszaka? Mennyi idős volt?
utolsónak:
Ez aranyos ,így szokattad őket???Szerintem csak mákod volt és irigy is vagyok,mert én 19 hónapja nem aludtam.
Utolso elotti vagyok!
Igen igy szoktattam,nalunk rendszer volt szuletesuk ota,ezt ugy ertem,hogy en nem szoptattam igeny szerint,csak az elso heten,utana kitoltam a szopikat,es 6szor evett minket gyermekem nagyjabol ugyanabban az idoben,az esti szopit kitoltam,jol belakmaroztak akkor:) es reggelig aludtak...Nalam ket gyereknel bevalt,de ezt csakis elso pillanattol kezdve lehet,utana szerintem mar nem mukodik.Szoval igy ertettem a szoktattam dolgot:) Rendszer,es idoben szopi,o is nyugodt ,tele a pocak es alszik.:) Azert rossz lehet neked ,hogy nem alszol,aterzem valahogy:) Probalj nappal pihenni tobbet,bar gondolom az ejszakai alvast nem potolja semmi:)Kitartas:)udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!