Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik korán tették át a gyereke...

Akik korán tették át a gyereket rácsos ágyból gyerek heverőre vagy leesésgátlós ágyra, nem volt gond? Nem mászkált a gyerek éjszaka? Mennyi idős volt?

Figyelt kérdés
A koránt úgy értem, hogy másfél éves kor körül, vagy még előtte.
2012. febr. 7. 15:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

utolsónak:

Ez aranyos ,így szokattad őket???Szerintem csak mákod volt és irigy is vagyok,mert én 19 hónapja nem aludtam.

2012. febr. 8. 20:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolso elotti vagyok!

Igen igy szoktattam,nalunk rendszer volt szuletesuk ota,ezt ugy ertem,hogy en nem szoptattam igeny szerint,csak az elso heten,utana kitoltam a szopikat,es 6szor evett minket gyermekem nagyjabol ugyanabban az idoben,az esti szopit kitoltam,jol belakmaroztak akkor:) es reggelig aludtak...Nalam ket gyereknel bevalt,de ezt csakis elso pillanattol kezdve lehet,utana szerintem mar nem mukodik.Szoval igy ertettem a szoktattam dolgot:) Rendszer,es idoben szopi,o is nyugodt ,tele a pocak es alszik.:) Azert rossz lehet neked ,hogy nem alszol,aterzem valahogy:) Probalj nappal pihenni tobbet,bar gondolom az ejszakai alvast nem potolja semmi:)Kitartas:)udv

2012. febr. 8. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!