Óvodai ott alvás? Én nem értem ezt vagy máshol is volt ilyen gond?
A következő:
4éves a fiam most lesz középső csoportos.Tavaly még nem aludt ott mert kicsinek gondoltam ahhoz és otthon voltam egy éves lányommal.Fél 12kor alszik mindig 2ig a kicsi ezért nekem elég nehéz az ovi miatt h fél 1kor már el kell hoznom és kevesebbet alszik igty a kicsi csak egy órát.Most szova tettem az ovonéninek h szeretném ha a nagy bent aludna és fél 3körül hoznám,ebben komprumisszum kész vagyok.De olyan szinten felháborodott és dühös lett hogy én éreztem magam szar anyának h ott akarom altatni..megkaptam h mivel otthon vagyok ezért vigyem el ezért kapom a pénzt...amit mellesleg nem a nagyra kapok hanem a kicsire(gyes)...mellesleg tul sokmindent én sem tudok ez idő alatt csinálni..máshol is van ilyen?vagy én vagyok a rossz?
Nekem is kérték mert van kicsi, csak a kicsi sincs itthon, én sem, és néha így is rohanás az életem a gyerekek miatt.
Elvileg a hely az oviban egyenlőnek kéne lennie az ottalvósok helyével. Csakhát. Nálunk is icipici csopiszoba nem férnek el, de ha a szülő nem tudja elhozni a kicsit akár így akár úgy meg kéne tudni oldani. nem teszik, mindenki szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!