Mit tennétek ilyen helyzetben? Ott aludjon az oviban?
A körzeti oviba.. Hát, nem szeretném beíratni a gyereket. Főleg a foglalkozások. Másikban lenne olyan, ami érdekelné ( zene, tánc, nyelv).
Mindegy, megy a körzetibe. Na szóval a lényeg az , hogy ez itt van gyalog 10 percre. Elviszem, azzal nincs gond. A hazahozatal viszont már érdekesebb. Nekem heti 2 nap délután 2-től suli van estig. Ha apárom dolgozik, nem tud érte menni. Egy ember tudná elhozni, édesanyám. De ő is beteg, és a város közepén lakik ( busszal is 20 perc). Na, most ő nem tud jegyet/ bérletet venni, hogy cipelje a lányomat ( mi sem), gyalogolni meg nem tud. Én arra gondoltam, hogy délben elhozom a gyereket, majd 1-másfél órát itthon játszunk, beszélgetünk, utána viszem a szüleimhez, és megyek a suliba. Párom viszont azt mondja, aludjon ott a gyerek az oviba. Viszont akkor ki megy majd érte??? én este 8-9- ig nem tudok eljönni. Párom 11 után végez. Mit tennétek?
köszi! :( Estin érettségizek majd. Eddig sem tudtam elmenni dolgozni, max gyárba. Oda sem abba, amik itt vannak 5 percnyire, hanem ami 50-60 km-re van innét. Eü okokból nem is dolgozhatok ilyen 3 műszakba/ 12 órában...
Mikor jelentkeztem egybe, ahova felvettek volna, kiderül, 6-14, 14-22, 22-06- ba kellett volna menni, a busz meg hajnali 4- kor indult!!! Ezek után azt mondta a dokim, ez nem lenne jó döntés...Ja, most épp 3 különböző okból is kivizsgálás alatt állok. Május végéig még 8 dokit kell letudnom! :(
azon a két napon hozd el ebéd után, és vidd át a szüleidhez. ha beteg, ne ő cipelje tényleg a gyereket át a városon. majd ti elbicikliztek. a többi nap meg aludjon ott ha úgy gondoljátok.
azt írod város, meg hogy van eladó végzettséged. tesco, auchan? obi, praktiker...? ezekben van 6 órás munka, igaz van délutános műszak is, de akkor meg el tudod vinni a szüleidhez ahogy a suli miatt is. ráadásul ilyen helyeken elnézőbbek az iskolát illetőleg, elengednek.
én "otthonmunkát" melózom, tudom nehéz kifogni, de van ilyen :) már 1,5 éve dolgozom náluk, nagyon szeretem.... ne add fel, aki akar, talál is munkát!
sok sikert
Hehe, itt is sok nagy okos van ahogy látom! :D
Szerintem maradjon az, hogy anyuddal legyen, és ha végzel a suliba oda mész el érte. A sok okossal meg ne foglalkozz, h ne tanulj, hanem dolgozz. Majd lesznek ők is olyan cipőben, mint te, de állítom hamarább fogják magukat leírni teljesen, mint hogy kimásszanak majd valóban belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!