Császár után természetes szülés?
10 éve kislányomat sürgősségi császárral szültem mivel haránt fekvesbe volt.
Most újra szülésre készülök 37.hetben járok a kicsi II.fokban fejvegű. Nem mondta a doki hogy most milyen szülést várhatók de bevallom félek a természetes szüléstől...vagy magától a szulèstől mert a császár is nagyon megviselt.

válasza:NEkem az elsö sürgösségi császár volt, utána 4 évvel (majdnem napra pontosan annyi) simán megszületett a második.
Utólag azt mondanám, ha lett volna választási lehetöségem, az elsöt is természetesen szültem volna, sokkal kevésbé viselt meg, mint a császár.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Csaszar utan 3 evven normal szules
Nem volt semmi gond a normallal nem kaptam oxit hanem azepen haladtunk a normalis rendes utemben.
A csaszar elott volt normal szulesem is. A csaszar a gyerek rossz fejtartas miatt volt nem olleazkedett be rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. Egyre jobban romló májértékek miatt kell sajnos az indítás a doki szerencsére nem kockáztat màr a várakozással. Egyedül amiatt vagyok szomorú, mert azt érzem, hogy szerintem esélyem sincs így term. úton szülni, hiszen még van ideje kibújni amikor...
Kisfiamat természetesen szültem nagyon hosszas vajúdással, gátmetszéssel ami sajnos hónapokba telt mire teljesen begyógyult. Most ikerterhességem van ami miatt nagy esély van a császárra, de kicsit félek tőle, mert nehezebb a gyógyulás illetve tovább tart, és 2 picit...
Tegnap voltam terhesgondozáson 34+4 naposan és a doki 92 mm-nek mérte a baba bpd-jét. Azt mondta ez 37 hetes terhességnek felel meg. Minden más értéke normális 2475 grammnak mérte a babát. Magánban járok hozzá, de azt mondta szeretné, ha 36. Héten bemennék államiba,...
Nagyon félek attól, hogy újra császározni fognak! Pedig nem volt semmi rossz élményem, egyszerűen majdnem pánikrohamot kaptam attól, hogy nem érzem a testem nagy részét, féltem a császár közbe. A két szülésem között kb 2,5 év lesz. A legelső császárom, programcsászár...
Én természetesen szültem és az borzalmas volt, soha többé. Látom ezeket a celebeket, mindegyik programozott császár,pár nap múlva meg már pózolnak a babakocsival. Maga a műtét tudata számomra nem ijesztő, mert már műtöttek ébrenlétben (igaz, csak a lábamat, de az is 1...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!