30 évesen szültem meg áprilisban az első kislányomat. Ti is úgy éreztétek szülés után hogy máris szülnétek még egyet?
Szia!
Én 19 évesen szűltem a kislányomat.39 óra vajúdás után fogóval "tépték ki" belőllem a kisbabát.Utána azt mondtam soha többé.Plussz az apjával is megromlott a kapcsolatom.Amikor össze jöttem jelenlegi férjemmel nagyon akartunk egy közös babát.Hamar össze is jött és gyönyörű volt a születése.Olyannyira belejöttünk hogy most várjuk a 3.babánkat aki szeptember elején érkezik és bár kicsit azért félek de már nagyon várom.
34 hetes kismami
Nem.
Az első után 9 év múlva szültem, a amásodika és többet nem szülnék/szülök.
Nem maga szülés miatt, hanem ami utána volt mind kétszer.
köszi a jókívánságokat :)
/a 2 hét mulva szülős mami :)/
Szia
Én is most áprilisba szültem.Akkor azt mondtam én soha többet ,ha eszembe jutott a szülés a hideg kirázott teljesen rosszul lettem.Az 1 dolog, hogy érzéstelenítés nélkül szültem, de a közelébe se volt annak a fájdalomnak amit átéltem mikor közel 10 percen keresztül belül varrtak össze.Még mindig emlékszem arra hogy nagyon fájt, de már nem él bennem annyira élesen.Azért kicsit még mindig tiltakozok ha szóba kerül a kistestvér, de már mélyen magamba egyre inkább eljátszok a gondolatával. :)
Szia!
12 órás vajúdás után szültem meg a kisfiam, érzéstelenítő nélkül. Még pici, 3 hónapos, de sokszor minden ok nélkül rázendít a sírásra, főleg estefelé. Első babás vagyok, úgyhogy én is azt hittem abból áll a babázás, hogy "jajjdecuncimuncivaagy" . Hát nem:) Ezektől a sírásoktól az elején eldobtam az agyam,de mostmár 10ig számolok (és nem a babán nevetek,) de jókat mosolygok, hogy érezze, nem akarom ezzel őt "bántani", segíteni szeretnék, hogy rájöjjünk mi a gondja? De ettől függetlenül már holnap újra terhes lennék... csak az tart vissza, hogy pici a baba még... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!