Reggel óta folyamatosan megállás nélkül görcsöl a hasam alja mintha meg akarna jönni. Ez már a jóslófájás?
Nem múlik el jól kevésbé hol nagyon fáj. A derekam is fáj.
Ezzel be kéne mennem a kórházba vagy nem? Első baba tanácstalan vagyok.
37hetes
Köszönöm szépen!!!
Benett Balázs lett a neve :)
2910 grammal

válasza:Gratulálok a kisfiadhoz!!!
8as vagyok, akit kiröhögött az ügyeletes doki! 3 nappal később, kedd hajnalban mi is kórházba indultunk... 15:55-re meg is született a kislányunk, azóta már mi is itthon vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Az én lányom 11 hetes és kb. 2. hete, hogy szinte megállás nélkül sír. Csak akkor nem ha eszik, illetve ha fürdik. A vállamon elvan, de kb. 5 percenként ott is pózt kell váltani, mert már újra sír. Az apjánál sír, a nagyanyjánál sír..... Már teljesen el vagyok...
nátha vizes megtörlöm és pár perc múlva megint taknya-nyála egybe folyik mit lehetne tenni?
Eddig csak napi 2-3x keményedett, de ma egész nap tart, szinte megállás nélkül!
Már nem tudom mit tegyek hová menjek,milyen orvoshoz,voltam a körzeti nőgyógyásznál,a kórházba is mindenhol azt mondták hogy minden rendben van,és hogy menstruálok,meg majd várjak még meg ilyenek.Már olyan sápadt vagyok,szédülök a sok vérzéstől,a bőröm kikezdte a sok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!