Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha épp a fogadott dokid lenne...

Ha épp a fogadott dokid lenne az aktuális ügyeletes a klinikán ugyanannyi pénzt adnál neki, mintha "ugrasztani" kellene mondjuk az éjszaka közepén?

Figyelt kérdés
Egyébként mennyit szokás adni? Ki mennyit adott a dokijának? Fogadott volt, vagy ügyeletes? Járnod kellett külön magánrendelésére is? Ott mennyit fizettél? (főleg olyanokra vagyok kíváncsi akik mostanában szültek, vagy fognak szülni)
2014. máj. 10. 19:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha nem problémás a terhességed nem muszáj orvost fogadnod, sztk alapon teljesen ingyen megy a terhesgondozás és a szülés is.

De pl. nálam elég problémás a terhesség is, valószínű a szülés sem lesz gyalog galopp. Így nem mindegy, hogy mennyire alapos az orvosom, kell e 2-3 órát várnom az sztk rendelésen, stb. így mi a párommal úgy döntöttünk, hogy nekünk megéri ennyit az orvosra költeni, tudván, hogy a baba és az én épségéről/épségemről van szó. Ha úgy ítéled meg, hogy Te ezt az összeget a születendő gyermekedre költenéd inkább akkor ne tartson vissza tőle semmi.

2014. máj. 11. 17:40
 12/12 anonim ***** válasza:

én így jártam. hívtam, de nem vette fel. bementem a kórházba és mosolyogva fogadott, hogy gondolta, hogy jövök, csak épp szülést vezetett le.

elég sokan voltak, mikor felértem, egyből vitt a vizsgálóba és míg vetkőztem, telefonálgatott, hogy váltsák le, mert megjött a kismamája. így úgy éreztem, hogy jár neki a teljes összeg, hisz a többit lepasszolta.

60.000.- kért.

egyébként a magén rendelésekben nagyon korrekt volt, mert 6 hetente hívott be, és csak a 34. hétig (5x voltam), utána már a kórházban vizsgált és persze ingyen.

2014. máj. 12. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!