Miert eszik most igy a 4 honaposom? Mintha visszafele haladnank.
18 hetes a kisfiam. Kb masfel honapja mar egesz jol beallt,180-200-at evett 5x egy nap. Aztan jott egy ugras, tobbszor evett,160 korul,a nap 1000 es 1200 kozott volt,gondoltam ez egy novekedesi ugras. De most nem allt vissza a regire,hanem csak 110-140 kozott eszik egyszerre,es 3 max3,5 orat bir igy,mert persze hogy egy tobb mint 6,5 kilos gyerek nem birja tovabb ennyivel. Ha esetleg neha ugy bealszik hogy eltelik 4-4,5 ora,akkor is max 150-et eszik.
Mitol lehet ez hogy ilyen keveset eszik megint egyszerre? Ahelyett hogy ismet 180-200-at vagy ugye egyre tobbet enne, olyan mintha visszafele haladnank.
Hizik rendesen,azzal nincs baj,mert igy 6-7x eszik egy nap,tehat a napi mennyiseg megvan,csak remeltem hogy ha egyszer mar ennyit evett akkor kesobb egyre tobbet fog,nem kevesebbet.
Valószinüleg a meleg miatt jobban esik neki a többször kevesebb. Meg a szomját is jobban oltja ha gyakrabban eszik.
Esetleg próbáld meg, hogy két étkezés között kínálod vízzel, vagy hűvös teával ebben a nagy melegben. Akkor hátha visszaáll a kevesebbszer többetre.
Utolsó (4-es)
Ez a tápszeres táplálás topik, tehát a baba nem szopizik, hanem tápszeres, így nem méregeti a kérdező, hanem látja az üvegen, hogy mennyi fogyott el.
Kulfoldon elunk,itt 18-20 fok van,ugyhogy nem a meleg 😊
De, koszonom a valazokat.
Persze,valtozhat, csak gondoltam hogy majd tobbet eszik ritkabban,nem forditva. Olyan jo volt mikor volt egy kis rendszer,jol bekajalt tudtam meddig eleg neki,most meg kaosz minden nap .
A miénk is 4 hónapos, az eddigi 180 helyett most néha meghagyja az adag kb. 30-át. Mostanában este 9-kor kell etetni, mert annyira álmos, hogy később nem bírja (reggelig alszik).
Szerintem is valami ugrás lehet, nem a melegtől van feltétlenül, főleg, hogy nálatok jó az idő. Ami miatt irigy vagyok és ikszelem a nyaralásig a napokat a naptárban:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!