Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok véleményt mondani a...

Tudnátok véleményt mondani a vérvétel eredményemről? Nőgyógyász kérte

Figyelt kérdés
TSH 1,280mlU/l Szabad T4 15,2pmol/l Szabad T3 3,1pg/ml FSH 4,6 U/l LH 9, 0 U/l Prolaktin 4,7 ng/ml Ösztradol 39, 0 pg/ml 0,1 ng/ml
2015. júl. 21. 10:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es ne haragudj már hogy válaszolni mertem sajnos tapasztalatból írtam amit írtam és nem unatkozó háziasszony vagyok! Ahogy azt is írtam ez így kevés bármiféle diagnózis felállításához és további vizsgálatra lenne szükség! Amúgy meg azoknak igaza van akik azt mondják menjen másik dokihoz. Én csak felvázoltam egy lehetőséget amit letudtam szűrni az eredményből! Bocs ha neked ebből van diplomád! Nem állt szándékomban senkit ijesztgetni!
2015. júl. 21. 14:19
 12/12 anonim ***** válasza:

En haziasszony vagyok, ha nem is unatkozo, es erdekes modon valahogy belülröl jön az a tudas, h nem diagnosztizalok, megha tudok is valamit (de honnan is tudnam?), minden 2. szavam a lehetseges es hasonlok, ami miatt pont hogy kritizalni szoktak. (Ja, ez csak velemeny? = tehat nem ugy van, mig a többiek allitjak.) Nemcsak orvosi temaban vagyok ovatos, hiszen par sorbol hogyan lehetne tanacsot adni egy elethelyzetre?

Az ovatossagra intö hozzaallasomra azt szoktam megkapni, h ez egy forum, ahova barki irhat barmit, es a kerdes feltevöjenek ezt tudnia kell es allitolag szamit is ra (kerdesfeltevötöl is mar megkaptam).

Na, akkor???

2.

PS: ettöl függetlenül en tovabbra is a sajat elveim szerint elek es irok ide...

2015. júl. 22. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!