Clostilbegyt mikortól?
Figyelt kérdés
Ma este (csütörtök) jött meg . A 3-dik naptól kell szednem a Clostit. Akkor melyik napon kezdjem? Vasárnap este?2016. jún. 23. 18:31
1/7 anonim válasza:
én szombaton kezdeném, ha ma jött meg, mert akkor ma van az 1. ciklusnap.
2/7 anonim válasza:
Nekem a dokim mindig azt mondja, hogy az a nap számít a ciklus első napjának, amikor a nap nagyobb felében van egyértelműen piros vérzés. Szóval, szerintem a holnapit kellene elsőnek venned. De fél napokat lehet csúsztatni, szóval akár vasárnap reggel is kezdheted.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. jún. 23. 21:02
4/7 Linus1981 válasza:
Szerintem is kezd vasárnap reggel.Én elfeledtem egy nappal később kezdtem és pozi teszt lett az eredménye.
5/7 anonim válasza:
Nekem mindig 1., vagy 0. naptól javasolta a doki. szval én már most is simán, de szombaton már mindenképpen bevenném.
6/7 anonim válasza:
Ha a 3.napot mondta a doki, akkor 3. nap kell elkezdenie. Nem véletlenül mondta azt. Attól függ, van-e closty nélkül peteérés. Lehet, hogy van, csak rá kell segíteni egy kicsit. Egyáltalán nem mindegy, hogy 0. vagy 3. napon.... Simán túl lehet vele stimulálni a petefészkeket, ha nem megfelelően szedi az ember.
7/7 A kérdező kommentje:
Csak rásegítésként kell szednem és csak fél szemet, mert egy egésztől 4 tüszőm is volt. Köszönöm a válaszokat, holnap kezdem el mert igazán csak péntek reggelre jött meg
2016. jún. 25. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!