Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák

A kérdés
Taktika1 nevű felhasználó kérdése:

A lombik stimulációs gyógyszerek csak a petesejt számát növelik vagy képesek a minőség javítására is?

43,8 éves vagyok,stimuláció nélkül volt most 3 petesejt, amiből egyet tudtak levenni, de alkalmatlan volt a megtermékenyítésre. Tavaly pedig stimulálásra nem alakultak ki levételre alkalmas sejtek. Már elindultam a donor vágányon, mikor ott termett ez a levételre alkalmas 3 sejt. Ez elbizonytalanított, hogy nem kéne-e még egy körrel a sajátért küzdeni....

Keress kérdéseket hasonló témákban: petesejt stimuláció, lombik

  jún. 1. 21:58  Privát üzenet  

A válaszok

A minőségen nem javít.


Ennyi idősen már nem kéne gyereket csináltatni.



A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/5Időpont jún. 2. 00:48 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A nőknek adott számú petesejtjūk van már születéskor.

A válasz 67%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/5Időpont jún. 2. 03:41 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Vannak vitaminok, táplálékkiegészítők, amik segítHETnek a minőséget javítani. Nekem első lombiknál 9 petesejtem lett, de csak 1 embrió. Nem voltak jó minőségűek a sejtek. A másodiknál, teljesen más stimuval 4 petesejt, 2 embrió. Ikreim születtek.

Ennek ellenére párhuzamosan nem lehet elindítani egy donoros és egy saját sejtes lombikot?



A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/5Időpont jún. 2. 09:35 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Aki lepontozta a 2. választ,az ott volt biológia órán??


A nők adott számú petesejttel születnek. Nem lehet a számán növelni.


Viszont a sejtek éretlenek. Az érésüket lehet gyorsítani, hogy egyszerre több is beérjen.



A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/5Időpont jún. 2. 14:09 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A minőségen nem tudnak javítani sajnos. Én ennyi idősen nem kísérleteznék sajáttal, hanem mennék Brno-ba...

A válasz 76%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/5Időpont jún. 2. 14:45 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Ez gyakori probléma lehet?
Lombik, meghatározott számú petesejt termékenyítése?
Mit jelez a magas FSH szint?
Amikor pozitív az LH teszt, akkor még a petesejt nem szabadult ki a tüszőből? A következő napi együttlétnél még esélyes teherbeesni?
Amennyiben aktív teherbeesési próbálkozások után hasi görcsöket éreztem a peteérés után egy héttel, majd rózsaszínü foltokat észleltem a fehérnemümön lehetséges hogy próbált a petesejt beágyazódni?
Ha "rossz" oldalon termelődik a petesejt, és nem tud továbbmenni a petevezetékbe, mert kivették, akkor mi lesz a petesejttel?

Kérdések a Gyerekvállalás, nevelés rovatbólKérdések a Teherbeesési problémák rovatból








Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu
