Hogyan dolgozzam ezt fel, hogy abortuszra mentek?
Én egy ilyen becsúszott terhesség vagyok, akit más valószínűleg elvetetett volna. Megszülettem: nyomorogtam, éheztem, vertek. Ez jobb?
Nekem biztosan, kaptam egy esélyt, és jó vége lett. De nem sokon múlt, akár éhen is halhattam volna, hatévesen írtam, olvastam, számoltam, de nem akartak iskolába engedni, mert 11 kg voltam. (Ezt csak azért írtam le, hogy nem árt belegondolni egy másik perspektívába is.)
Egyébként szerintem semmi közöd hozzá, mindenki a saját lelkiismeretével nézzen szembe. Szerintem van az az élethelyzet, ahol indokolt az abortusz. Egyébként egy terhességen mit segít, ha közlöd, hogy rendesen kellett volna védekezni? Menjen vissza az időben?
De hát nem írt a kérdező semmi olyat, hogy haragudna az anyjára, vagy a mamájára.
A megbocsátás sem jött szóba, hiszen meg sem bánták, azóta is csak magukat igazolják, hogy úgy volt helyes.
Persze, hogy nem lehet ugyanúgy nézni rájuk, mint előtte. És nem is a védekezésről van szó, sokkal mélyebb dolog ez.
Kevesebb dolgokon szakadtak már családi kapcsolatok. Amit nem értek, hogy miért kellett nagydobra verni? Ki kérdezte őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!