Negatív kromoszómavizsgálat ellenére nagyon vastag nyaki redő? Most hogy van ez?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. Szeretném a tanácsotokat kérni. Hétfőn megyek uh-ra hogy megállapítsák missed ab lesz-e mert nincs szívhang:( 7 hetes vagyok. A kérdés, hogy használjam-e az utrogestant vagy már felesleges? A dokit nem kérdeztemmeg mert mikor mondta, hogy 5 napot ad a...
Csináltam már két tesztet,de mind kettő negatív lett,de 3 napja csak aludni tudnék és fáj a fejem és ráz a hideg és hány ingerem van. Nem jött meg. Barátommal nem akarok közösülni sem. Azon gondolkozom,h veszek még egy tesztet...
A stressz forrását most még 3-4 hétig nem tudom kiiktatni, viszont a helyzetet nehezíti, hogy nagyon aggódom, hogy vajon nem lesz-e ettől nyugtalan majd a baba? Köszönöm! 22 hkm
A terhesség elején azon aggódtam, hogy megmarad-e a baba. (Ennek alapja az volt, hogy Anyukámnak annó 5 spontán vetélése volt az első harmadban, azután, hogy én megszülettem, így nem nagyon tudtam ettől elvonatkoztatni.) Aztán a 15. héten volt vérezgetésem,...
4+4 hesetes 187es hcg-t mértek és barnázgatok a nemvárt óta. Valószínű progeszteron hiány is közrejátszik ebben. Holnaptól kapok gyógyszert. Ennek ellenére megmaradhat még a baba?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!