Neketek hány gyerek az ideális?
3 gyereket szeretnénk :) Én 21 vagyok, párom 29. Elvileg úton van az első, nagyon remélem, de nem kiabálom el (kopp-kopp), ma teszteltem egy halvány pozit :)))
Az első kettőt 1-2 év korkülönbséggel, hogy együtt nőjenek fel :) És még egyet, ha a nagyok kb 7-8 évesek lesznek. :) Én is így nőttem fel, van két nagy nővérem, páromnak meg van egy öccse, együtt nőttek fel, és van egy 18 éves öccse :)
Így szeretnénk, reméljük így is lesz:))
Nekem az előzetes elképzelésem más mint amit MOST tartok ideálisnak.
3 gyerekem van 2 év korkülönbség. Szerintem ez túl kevés korkülönbség, inkább 3-4 kellett volna. Mindenki azt mondta hogy majd milyen jól eljátszanak együtt ha kicsi köztük a különbség...hát inkább folyton egymást nyúzzák és gondolom ez később ugyanígy lesz.
Amúgy 2 gyereket tartottam ideálisnak, de mást hozott az élet és mint írtam 3-4 év különbséggel.
szerintem az ideális mindenkinek más. Van kinek 7 gyerek az idális mert ők úgy érzik jól magunkat-nagycsaládban.
Van akinek 1 az ideális mert a karrier mellett mondjuk nem tud többet beválalni.. neki az az ideális.
ha az anyagi lehetőségeink korlátlanok lennének, 3 évenként szülnék, ameddig a korom engedi. akár 6-8 gyereket is el tudnék képzelni :)
2 van, vlszeg ennyi is marad :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!