Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kétségbe estem, nem tudom mit...

Kétségbe estem, nem tudom mit tegyek! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Most vagyok 7 hetes 5 napos várandós, van egy három éves kislányom, illetve egy kétéves kislányom!

3 Éves kislányomat sajnos tegnap autizmussal diagnosztizálták! Nem tudom mi tévő legyek?!

Ti megtartanátok, vagy ebben az esetben elvetetnétek a terhességet???

2012. dec. 14. 09:11
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nálunk 15 hónapos korban vált nekem egyértelművé, hogy kislányom autista, én tudtam éreztem, és már bánom, hogy nem akkor kerestük fel a legjobb helyet, mert fejlesztés szempontjából az a legjobb ha minél korábban van diagnózis.
2012. dec. 14. 18:13
 22/27 anonim ***** válasza:
60%

Jujj ez hátborzongató. :( Mi holnap megyünk hallásvizsgálatra! Ha ott mindent rendben találnak, akkor megmutatom egy gyógypedagógus-psichológusnak aki itt lakik a városunkban. Ha bármi jelét is látja az autizmusnak, akkor felkeresem ezt a helyet! Elmentem ezt a kérdést, lehet, hogy priviben majd még zargatnálak.

A babára továbbra is azt mondom, hogy emiatt ne vetessétek el!

2012. dec. 14. 19:36
 23/27 anonim ***** válasza:
megtartjátok a babát?
2012. dec. 15. 08:15
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát bocsánat, lehet hogy nagy hülyeséget fogok írni, de a leírtak alapján nekem meg nem fordulna a fejemben, hogy a gyerekem autista....

2 éves fiam mostanában nagyon sokat halandzsázik, többször kell neki szólnom, hogy figyeljen, de legtöbbször tudom, hogy csak azért nem figyel,mert le van foglalva azzal,amit éppen csinál.Sikongat, és bizony vannak dühkitörései....Én úgy gondolom ezek mind életkori sajátosságok.

Persze nyilván más lenne, ha látnám élőben a kislány viselkedését,lehet úgy más.De a leírtak alapján szerintem egy normális 3 éves....

Már csak ha abból indulok ki, hogy a felnőttek is milyen eltérően viselkednek, mások az érzelmi megnyilvánulásaik, a képességeik.Ez a gyerekeknél miért nem lehetne így?

2012. dec. 15. 11:24
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nekem is van egy autista(asspergeres)lányom. Ő most 14 éves,gyönyörű,okos,kedves.Van mellette 2 kisebb fiam,ők teljesen egészségesek,semmi baj velük. Nem gondolom,hogy el kéne vetetned a babát,nem törvényszerű,hogy baja lesz.

És ne ess kétségbe,az autizmussal együtt lehet élni,igaz több erőfeszítést igényel,mint az átlagos gyerek. De rengeteg jó is van az auti gyerekekben,sok pozitív tulajdonságuk van.

2012. dec. 15. 13:24
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét, igen megtartjuk!

Ma voltunk ultrahangon és éppen ma 8 hetes!:)

2012. dec. 15. 20:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Szia, veletlenul akadtam a kerdesedre, hogy vagytok??
2013. aug. 3. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!