Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha lesz is kelengyepénz az...

Ha lesz is kelengyepénz az csak az először szülő nők kapják?

Figyelt kérdés

Én októberben szülöm a 3.babánkat és akkor én nem kapok?

Akkor ez gyönyörű pedig kezdtem volna örülni hogy de jó lenne ,még nekünk is jól jönne !!

Ez elég mocsokság Orbántól szerintem!

Mert csak az elő gyerek gyerek?????

2014. máj. 9. 21:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
gondoljatok bele ha minden gyerek után járna a kisebbség mennyit szülne? így is szülnek 5-öt, akkor 10-et szülnének?
2014. máj. 9. 22:04
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Én értem, amit írtok, hogy a 3. gyereknek is be kell vásárolni. Viszont értem a másik oldalát is, hogy azért sok minden már nektek megvan, amit egy elsőszülöttnek meg kell venni(elsőre nagy beruházás minden). Viszont a 3. oldal, hogy anno nektek sem adott senki extra összeget, szóval kényes téma. 4. oldal, hogy szerintem nekünk sem fog senki, mert ez csak egy mézes madzag. És végül azért a kelengyepénz nem arra való, hogy a nagyobbiknak vegyünk belőle új cipőt a lerúgott helyett, mert a nevében is benne van, hogy kelengyepénz.
2014. máj. 9. 22:07
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

most hogy jön a harmadik gyerek születése ahhoz, hogy egy elsőszülöttnek mi jár?

azért szülsz, mert jár 60e ft és abból veszel az 1. gyereknek cipőt?!

2014. máj. 9. 22:13
 14/22 anonim ***** válasza:
58%
Azért lettem lepontozva mert azt mertem mondani hogy nem lesz belőle semmi!!!Szànalmas!!Sírjatok csak a pènz utàn!!!!! Megérdemlitek!!!26 hkm
2014. máj. 9. 22:16
 15/22 anonim ***** válasza:
77%

"Na, szerintem az a lényeg, h nem csak az első, hanem a 2-3-4-stb babát várók is tudnák mire költeni azt a pénzt."

Ki a fene ne tudna elkölteni 300 ezret ha holnap ingyen adnának neki? Mindenkinek jól jönne az ingyen pénz, de lenne sem arra találták volna ki. Azért aki 3-4 gyereket vállal, azért ők bőven nem minimálbérből keresnek.

2014. máj. 9. 22:17
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
Az utolsónak igaza van. A szimpla anyasági támogatás az meg mindegyik gyerek után jár egyszer, de nem ezekre kéne gyereket vállalni....Aki vállal többet, az vállalja azt is, hogy meg tudjon mindegyiknek adni mindent....Jöhet a lepontozás....
2014. máj. 9. 22:28
 17/22 anonim ***** válasza:
81%

En a 26hkm vegezetu kommentelovel ertek egyet.

Teny h manapsag mindenki tudna hova tenni a penzt de ha vegignezzuk az eletet az elso orvosi vizsgalattol egeszen az eskuvoig akkor a 300.000apropenz lesz hozzakepest.

2014. máj. 9. 23:00
 18/22 anonim ***** válasza:
76%
Istenem, még mindig ez a téma... Könyörgöm ne máááár
2014. máj. 9. 23:23
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
Ja ezen sírnak mert a héten felröppent megint a tv-ben! Szànalmas
2014. máj. 9. 23:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Most komolyan mit vársz a választások UTÁN????? Meg amúgy is, 3 gyereket (jó esetben!) az vállal, akinek van rá keret e nélkül is.
2014. máj. 10. 04:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!