gondoljatok bele ha minden gyerek után járna a kisebbség mennyit szülne? így is szülnek 5-öt, akkor 10-et szülnének?
2014. máj. 9. 22:04
12/22 anonim válasza:
Én értem, amit írtok, hogy a 3. gyereknek is be kell vásárolni. Viszont értem a másik oldalát is, hogy azért sok minden már nektek megvan, amit egy elsőszülöttnek meg kell venni(elsőre nagy beruházás minden). Viszont a 3. oldal, hogy anno nektek sem adott senki extra összeget, szóval kényes téma. 4. oldal, hogy szerintem nekünk sem fog senki, mert ez csak egy mézes madzag. És végül azért a kelengyepénz nem arra való, hogy a nagyobbiknak vegyünk belőle új cipőt a lerúgott helyett, mert a nevében is benne van, hogy kelengyepénz.
2014. máj. 9. 22:07
13/22 anonim válasza:
most hogy jön a harmadik gyerek születése ahhoz, hogy egy elsőszülöttnek mi jár?
azért szülsz, mert jár 60e ft és abból veszel az 1. gyereknek cipőt?!
2014. máj. 9. 22:13
14/22 anonim válasza:
Azért lettem lepontozva mert azt mertem mondani hogy nem lesz belőle semmi!!!Szànalmas!!Sírjatok csak a pènz utàn!!!!! Megérdemlitek!!!26 hkm
2014. máj. 9. 22:16
15/22 anonim válasza:
"Na, szerintem az a lényeg, h nem csak az első, hanem a 2-3-4-stb babát várók is tudnák mire költeni azt a pénzt."
Ki a fene ne tudna elkölteni 300 ezret ha holnap ingyen adnának neki? Mindenkinek jól jönne az ingyen pénz, de lenne sem arra találták volna ki. Azért aki 3-4 gyereket vállal, azért ők bőven nem minimálbérből keresnek.
2014. máj. 9. 22:17
16/22 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van. A szimpla anyasági támogatás az meg mindegyik gyerek után jár egyszer, de nem ezekre kéne gyereket vállalni....Aki vállal többet, az vállalja azt is, hogy meg tudjon mindegyiknek adni mindent....Jöhet a lepontozás....
2014. máj. 9. 22:28
17/22 anonim válasza:
En a 26hkm vegezetu kommentelovel ertek egyet.
Teny h manapsag mindenki tudna hova tenni a penzt de ha vegignezzuk az eletet az elso orvosi vizsgalattol egeszen az eskuvoig akkor a 300.000apropenz lesz hozzakepest.
2014. máj. 9. 23:00
18/22 anonim válasza:
Istenem, még mindig ez a téma... Könyörgöm ne máááár
2014. máj. 9. 23:23
19/22 anonim válasza:
Ja ezen sírnak mert a héten felröppent megint a tv-ben! Szànalmas
2014. máj. 9. 23:35
20/22 anonim válasza:
Most komolyan mit vársz a választások UTÁN????? Meg amúgy is, 3 gyereket (jó esetben!) az vállal, akinek van rá keret e nélkül is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!