Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őszinte válaszokat szeretnék,...

Őszinte válaszokat szeretnék, ki dohányzik, dohányzott terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Nagyon szépen megkérek mindenkit,hogy a kérdésre válaszoljon,ne füzzetek ide személyeskedést,kritikát,köszönöm!

2014. máj. 10. 18:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
Édesem,32 kilót fogytam!Ki az akaratgyenge?
2014. júl. 25. 05:45
 32/36 anonim ***** válasza:
36%
Hogy jön ide, hogy mennyit fogytál? Én meg 20-at, de ezt senki nem kérdezte...édesem....
2014. júl. 25. 08:34
 33/36 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide?Úgy hogy ahhoz is akarat kell,akkor miért lennék akaratgyenge?!A napi 4 szál az nem dohányzás,persze hogy le tudtad tenni!Ezzel kár is volt hencegned,hogy letetted!
2014. júl. 26. 06:35
 34/36 anonim ***** válasza:
50%

Jesszus milyen értetlen vagy! Erre mondják, hogy nem szabad egy hülyével leállni vitatkozni, mert lesüllyedek a szintjére és legyőz a rutinjával.

Akkor légy boldog abban a tudatban, hogy egy baró anyuka vagy, aki azért végigbagózta a terhességét, de utána 30 kilót tudott fogyni. A lényeg, hogy te csinos vagy, a babád, meg lehet, hogy beteg lesz.

Egyébként mint írtam, az első terhességem előtt napi egy doboz cigi is elment, de azt is egyik napról a másikra tettem le, a pozitív teszt után. Biztosan szövegértelmezési gondjaid is vannak. Lehet, hogy emelned kéne a cigi adagot, hogy jobban tudj koncentrálni.

2014. júl. 26. 08:15
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Te értelmezed amit írtam?Minden nap küzdök!NEM DOHÁNYZOM te mintaanya!!!!Istenem,kivel álltam le vitatkozni...egy agyoniskolázott,kitartott r*bi...
2014. júl. 27. 00:40
 36/36 anonim ***** válasza:

:))

Aki 4szálat szívott a terhessége előtt és 2szálat mikor terhes volt az ne ugráljon,mert az SOKKAL de SOKKAL rosszabb annál aki függőségből szívja.

Már ne is haragudj,de akkor Te egy idióta vagy,ha nem vagy függő(4szálnál biztos hogy nem)és MÉGIS SZÍVTAD azt a 2szálat terhesség alatt naponta.

Na Te vagy az igazán aki felelőtlen és akaratgyenge és ÁRTANI AKAR a gyerekének!!Hiszen Te nem függőségből hanem CSAK ÚGY kedvtelésből dohányzol.

Szégyeld magad!!!!!

És még Te szólsz meg másokat!

Nahát!!!!!

2014. nov. 21. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!