9 hetes terhes vagyok, de nem tudok neki örülni a körülmények miatt főleg, mit tehetnék, hogy jobb legyen?
Nagyon sajnálom, hogy a boldog babavárást a nehéz körülmények beárnyékolják nálad! De mindezek ellenére próbálj meg pozitív maradni, hiszen a baba nem véletlenül most akar jönni, mindennek megvan az oka.
Miért nem mész el valami ingyenes kismama tornára (bár én külföldön élek, de itt ingyenes tornák is vannak, amit a kórházak szerveznek), ahol megismerkedhetnél, összebarátkozhatnál más leendő anyukákkal és megbeszélhetnéd a problémákat, közös programokat szervezhetnétek stb. Én a helyedben most tuti ilyen megoldáson gondolkoznék, mert hidd el, amint érezni fogod a babád mozgását, majd pedig megszületik és a karodban tartod, ez a rossz érzésed azonnal el fog múlni, nagyon sok erőt és boldogságot fogsz tőle kapni!
Kitartás kívánok neked és remélem ebben a nehéz helyzetben is meg fogod találni a pozitív dolgokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!