Hogyan dolgozzam fel, azt hogy tényleg terhes vagyok?
ha most én egy ultimátummal előállnék tudom, hogy a párom belemenne, mert szeret, de nem tenném vele. mert tudom, hogy még nem akar gyereket és valszeg nem lenne 100%-osan boldog ... biztos szeretné a gyereket meg minden, segítene stb.
de én nem tudnék tükörbe nézni, hogy ezt teszem magammal/gyerekkel/vele!
Igen lehet félsz hogy nem úgy történt a dolog hogy az apajelölt önként és dalolva ment bele és ketten hatalmas várakozással és együtt eldöntve vágtatok ebbe bele, mert őrá úgymond rá kellett beszélni és lehet a félelmed oka valójában ez hogy mi van ha elhagy, meggondolja magát stb..
Amúgy nálunk is azt mondta párom hogy majd egyszer vagy azt hogy neki soha nem is kell mert kötöttség stb.. nem volt tervben de terhes lettem, én sokkot kaptam az első pillanatban ő pedig végtelenül boldog volt rettenetesen örült, rám bízta a döntést de láttam rajta ő nagyon akarja, így hát megtartottuk, azóta megszületett a manó és egyáltalán se ő se én nem bántuk meg, sőt nagyon örülünk neki. Szóval semmi sem lehetetlen, de amúgy egy pasit tényleg nem lehet rábeszélni mert nagy az esély hogy lelécelnek egy idő után mert bele lett kényszerítve, de kívánom hogy NE így legyen, próbálj meg rá is figyelni ha megszületett a baba meg már most is, érezze hogy ő is ugyanolyan fontos, és nem változott meg sokminden a babával. Sok sikert és gratulálok!
Önként mondta, de elötte mégis beszélni kellett a fejével így gondolták többen is. De lehet csak szimplán tényleg csak világosságot gyújtottak a fejébe :)
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!