Más is fullad? Mit csináltok másképp?
Harmadik trimesztert kezdtem.Nappal nincs baj de este ahogy lefekszem alig van levegőm.
Èjjel is ha megébredek elég nehezen tudok visszaaludni hajnalban meg sietek felkelni.Próbàlok magasabban feküdni de akkor meg a hàtam szakad be.
Ez most par napja van.Most kint ülök a teraszon és élvezem az esőt végre.
Ez most a meleg miatt van vagy mert vizesedek ahhoz van köze vagy nektek mitől ?
Most olvastam hogy nyomja a baba a méh növekedés miatt a rekeszizmot tüdőt.28-36.hètig lehet.
No akkor még egy kicsit:)
De a félig ülő alvós 0óz nekem nem jó ill még nem talàltam meg a megfelelő pàrnât mert így a hâtam szakad be.
Hason a melleimtől,hàton a baba miatt nem tudtam aludni a 11.héttől.
Oldalt feküdtem szopipàrnàt ölelve plusz még a fejem egy lejtősre beàllìtott pàrnàn volt,hogy magasabban legyen. Ez először a gyomorsav aztàn a lélegzés miatt.
A meleg az csak pluszban ràtesz,de az alap probléma a gyerek :-) Fiammal majdnem megfulladtam, vele akkor lett jobb,mikor a 37.héten lement a pocakom. Lànyommal is katasztrófa volt,de ő màr a 32.héten lement, szerencsére.
És minél nagyobb a baba,annàl rosszabb.
Kitartàs,tenni sajnos semmit nem tudsz ellene,de ahogy tàgulnak a bordàid kicsit jobb lesz, meg ugye hozzàszoksz.
Velem alap állapotban is elő szokott fordulni fulladás ami leginkább nyáron jellemző a meleg miatt mert nincs elég levegő ilyenkor a számomra. Nálad persze más a helyzet, a baba az oka már ebben a terhességi korban. Én még nem tartok itt.
Én nekem mindig az segít hogy kinyitom a hűtőszekrény fagyasztóját és onnan szippantok nagyokat, mély levegőt veszek. Ha ez nem lenne, szerintem meg is fulladnék mert néha nagyon eldurvul ez nálam. :( Ezért is utálom a nyarat, már alig várom az őszt!
Esetleg te is megpróbálhatod a fagyasztót, bár nem tudom még hogy a te esetedben ez mit segíthet.
12 hkm
Irigy vagyok, nálunk 25 fok van és 8 múlt..
A kérdésre válaszolva, szeptemberben szültem szóval hosszú volt a nyár nekem is. Hazimunka közbe, séta közbe és lefekvéskor is rendszeresen fulladtam, amikor kánikula volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!