Kérlek nyugtassatok meg! Halványodott?
5 hét két napos vagyok mensi szerint, de 17 cn-on volt ovum, így mondjuk pont 5 hetes. Nagyon félek, hogy baj van. Két és fél hónapja volt egy vetélésem. Túl halvány ez a teszt? (Délutániak,az alsó a mai)
Egy hete késik, kicsit fájdogál a hasam.
Mind a kettő erős pozitív.
Ha egyszer van egy ilyen erős pozitív teszted nem érdemes többet csinálni mert csak stresszeled magad. Lehet attól leheletnyivel halványabb mert nem volt olyan koncentrált a pisi.
Nyugodj meg. Várandós vagy :) Élvezd minden percét és foglalj időpontot orvoshoz (na persze ne holnapra, hanem úgy másfél 2 hét múlvára)
Ha görcsölgetsz szedj magnéziumot, ha barnázás, rózsaszínezés vagy valami hasonló van akkor meg vágtass be időpont nélkül egy orvoshoz.
Sok boldogságot és jó babavárást.
Szia, először is szívből Gratulálok, másodszor pedig én nem várnék még heteket ha már elment egy terhességed. Menj orvoshoz aki adhat progteszteron hormont hogy fenntartsa a terhességedet. Boldog babavárást!
20hkm
Dehogy halványodott :) gratulálok!
Egyébként én is így jártam, egyszer volt egy olyan erős csíkom, hogy kétszer olyan vastag lett a T vonal, mint a C.... Onnantól kezdve a többi teszteket ahhoz viszonyítottam, persze azok már nem lettek olyanok... Rendesen pánokoltam, de nagyon felesleges volt... Már kétszer voltam ultrahangon, és csodásan fejlődik :) lassan 10 hetes. Legközelebbi terhességemnél tuti, hogy csak egyet fogok tesztelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!