8hetesen nincs szívhang, lehet hogy nem elszamoltak?
Figyelt kérdés
Menstruáció május 4-én volt ovuláció május 17.-én együtt is voltunk többször is előtte is 2nappal utána is, és most babát várok elméletileg 8hetes vagyok azt mondta az orvos hogy nem lát szivhangot, hétfőn kell vissza menni volt már így valaki2016. jún. 30. 12:40
11/26 anonim válasza:
Drukkolok h minden rendben legyen
12/26 anonim válasza:
nem bíztató, úgy mondták nekem 6.héttől van szívhang gondolom csúszhat ha nem középidős a baba,remélem,hogy csak később fogant addig is próbálj ne idegeskedni :-(
13/26 anonim válasza:
Reméljük a legjobbakat! Írd meg majd mit mond a nagándoki!
14/26 anonim válasza:
Drukkolok nagyon! Majd ird le mi volt!
15/26 anonim válasza:
remélem jó hireket kapsz, drukkolok!
16/26 A kérdező kommentje:
Meg írom, már nagyon izgulok remélem az előző orvos elnézte
2016. jún. 30. 15:15
18/26 anonim válasza:
Én is csak drukkolni tudok neked.
19/26 anonim válasza:
Nekem 7+2 naposan hallottuk a szívhangot. 8 hetesen kellene már bőven hallani... De nagyon sokat olvastam olyat, ahol 9 hetesen hallották először, mert később fogant :) Szerintem is menj el magándokihoz!!! Rosszabb az idegeskedés! Írd meg, mi volt! Drukkolok nagyon!!!
20/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs baba :( ketten voltak és mind a ketten elhaltak a napokban azt mondta az orvos az előző azt sem látta hogy ketten vannak
2016. jún. 30. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!