Van itt olyan, aki migrén miatt nem tudott dolgozni a terhessége alatt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 11:06
1/6 anonim válasza:
Igen! 4 hetet töltöttem otthon a migrén miatt, aztán csitult, és tudtam dolgozni.
2/6 A kérdező kommentje:
És utána nem jött vissza? Hány hetesen kezdődött?
2016. júl. 4. 12:07
3/6 anonim válasza:
Nekem a legelején volt durva migrénem kb 5 hetesen kezdődött. 2 hétig nem bírtam dolgozni, még felkelni se nagyon. Nem jött vissza utána.
4/6 anonim válasza:
Egyél több sót és igyál több vizet.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok. Nem tudok nyilatkozni, még tart a terhességem. A 13-14 hét közt volt durva nálam, előtte csak alkalmanként jött elő.
Kedves 4-es válaszoló! Megcáfolom, napi 3-5 LITERT iszom, sósan étkezem, és a migrén alatt külön pótoltam is. Annyit ért, mint halottnak a csók...
6/6 anonim válasza:
Nekem 6-8. hétig, majd a 10-12. héten volt erős migrénem, igaz a kettő között is volt enyhe fejfájás (azaz kb 6 hétig küszködtem hol erősebb, hol enyhébb migrénnel). Semmivel nem múlt el, alvással sem, gyógyszert egyszer vettem be, az sem segített, így többet nem is kísérleteztem vele. Pefig egyáltalán nem vagyok fejfájós, terhesség előtt nagy ritkán csak akkor fájt, ha például beteg voltam. Ami néha-néha valamicskét használt, az egy bögre hosszú kávé volt órák alatt elkortyolgatva, tej nélkül. Aztán a 12. hét után lecsitult, azóta - lekopogom - nem volt fejfájásom. 31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!