A 13. héten még semmi nem látszik rajtam. Más is volt így?

Nekem a 25. Heten kezdett nőni a pocak. Igaz nekem olyan hasizmom volt/van, hogy a dokim azt mondta az en hasam nem lapos volt terhesseg előtt hanrm horpadt :) egyebkent is darazs derek alkat vagyok. Először ez tünt el, egyenes lett szinte a derekam es utana kezdett nőni rohamtempóban, de összessegeben akkora hasam volt szüles elött, hogy azt hittek felidős vagyok.
Az ismerőseim körében kb a 20. Hettől latszott.

Nekem 13. héttől kezdett kerekedni, szerintem ha vékony vagy hamarosan el fog kezdeni látszani a kerekedés.
15 hkm

Első vagyok. Nem a 25. Het elött nem volt pocakom csak a derekam tűnt el.
39 kg val lettem terhes ez eleg vekonynak szamít kedves 3- as :)
A hasizomtol függ a legjobban. En tornasz voltam az egesz testem izmos,de vekony.

Nekem a 11.hettol kezdett el kerekedni picit ami feltuno is volt :) most a 12.heten meg mar eleg latvanyos :) raneznek a pocakomra ha setalok es mosolyognak :)
13hkm

Szerintem tok normalis. Az elso terhessegemnel en kb a 15. heten vettem eszre valami valtozast. De egyertelmuen masoknak csak kb a 25. hettol latszodott. Mondjuk onnantol rohamosan nott. Linkelek egy videot, ez a lany is elegge vekony, rajta sem latszik meg 13 hetesen semmi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!