Üres petezsák amiben nincs se szikhólyag, se embrió. Mire számíthatok?
Kész az UH...
a hírek rosszak ( amire már felkészültem) üres maradt továbbra is.. és a vérömleny már az egész petezsák körül ott van..
Hétfőn műtétre kell bemennem a kórházba...
Megműtöttek...Hétfőn kellett befeküdnöm a kórházba fél1ig se enni se inni nem kaphattam mivel még nem szültem egy laminariat kellett kapnom.. a kórházban nem volt s-es méret csak xl-es :'( azt gyömöszölték szószerint belém.. ott rosszul lettem a szivem össze vissza kalapált majd szédültem fekve... feltoltak a kórterembe ahol az ágyon nem volt takaró ugyh ha a betegtologató nem könyörül megrajtam és nem takar le azzal a ronygdarabbal ami alattam volt a kocsin premier plánba láttak volna a szobában tartózkodók...
A görcsök elviselhetetlenek voltak. Iszonyatosan fájt! Kértem fcsillapítót de az osztályon nem volt csak No-Spa...ami semmit nem használt..
Kedden a doki reggel 7kor már vitt is a műtőbe fél8ra már a szobában voltam. Jött a vizit ahol az oszt.vezető rám se hederített. Finoman leszart.
A vér dölt belőlem, a takarítónő segített kimenni a wc-re h rendbe rakjam magam mert a nővérek nem foglalkoztak velem.
Hnap lesz 2 hete h megműtöttek.
Ma már mentem dolgozni de bár ne tettem volna.. Eddig táppénzen voltam.. Jah a legjobbat kihagytam a SZÜLÉSZETEN dolgozom..
Úgy megutáltam a munkahelyem h az iszonyat...
Sztetek mehetek ujra táppénzre? Mire hivatkozhatok ilyenkor?
Kedves Kérdező!
Én is hasonlóképpen jártam mint te: "majd a jövőhéten hátha többet látunk". A 8.héten csak 4mm-es embrió volt, gyenge szívveréssel, aztán az sem... A héten fejezték be műtétileg.
Érdeklődni szeretnék, hogy neked azóta sikerült-e a baba, ugye a 3 hónapot meg kell várni, hogy megerősödjön a méh?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!