Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Anotalkon vissza lehet keresni...

Anotalkon vissza lehet keresni a beszélgetéseket?

Figyelt kérdés
Bármikor, amikor próbálom, ugye véletlenszerűen bedob egy beszélgetőpartnert, de néhány perc múlva kiírja, hogy a beszélgetés végetért és kész. Valahogy meg lehet oldani, hogy vissza lehessen keresni a beszélgetéseket és mondjuk folytatni lehessen ott ahol abbahagytuk?

2023. nov. 5. 22:37
1 2
 1/11 anonim válasza:
Sajnos nem. Mindig kerj elerhetoseget, ha szimpi az illeto.
2023. nov. 5. 22:40
 2/11 anonim válasza:
Nekem sosem dobott be senkit,hiába vártam.
2023. nov. 5. 22:40
 3/11 A kérdező kommentje:
És mindig csak ilyen rövid ideig tart egy beszélgetés? Mert ennyi idő alatt nehéz eldönteni, hogy megéri e megismerni.
2023. nov. 5. 22:42
 4/11 anonim válasza:

Én már jártam úgy, hogy éjfél körül felmentem egy fél órára, és bedobott egy lányt, akivel reggel 6-ig beszélgettünk. Már nem emlékszek hogy cseréltünk-e elérhetőséget vagy nem, ez évekkel ezelőtt volt. De sokszor volt már többórás beszélgetésem.

Olyan viszont még sohasem fordult elő, hogy valakivel utána is jóban lettünk volna. A legtovább kb egy hónapig beszélgettem egy lánnyal anotalkon kívül, de aztán vele is megszakadt a kapcsolat. A siker titka a nagy számokban rejlik, én fiatalabb koromban nyáron órákat lógtam rajta kora estétől hajnalig, és sokat dumáltunk a legkülönfélébb témákról. Még mindig fel-felnézek, de csak kb heti 2-3 beszélgetésre, nem is találtam senki normálisat már rég :D

"Nekem sosem dobott be senkit,hiába vártam"

Maximum 10-15mp-et várj, aztán frissíts rá az oldalra és indíts új keresést. Úgy be fog dobni valakit. Pro tipp: Ha csak ellenkező neműt keresel, több különböző ablakban is megnyithatod és külön-külön kereshetsz partnert, így gyakorlatilag megtöbbszörözöd az esélyét hogy bedobjon valakit. Ha az egyik ablakban van találat, akkor a többiben leállíthatod a keresést, vagy akár beszélgethetsz egyszerre 2-3 emberrel is ha nem keveredsz bele.

Nyilván ez csak akkor működik ha ellenkező nemű partnert keresel, különben rendszeresen saját magadat fogod megkapni :)

2023. nov. 5. 22:57
 5/11 anonim válasza:
4,oksa.
2023. nov. 5. 23:20
 6/11 anonim válasza:
fuj anotalk
2023. nov. 6. 01:10
 7/11 anonim válasza:

Elárulok egy titkot.

Oda mindenki trollkodni jár fel, ne ábrándozz, ébredj fel.

2023. nov. 6. 07:18
 8/11 anonim válasza:
Egy kis felvilágosítás a beszélgetés akkor ér véget ha valaki kilép, szóval sanszos hogy te nem voltál szimpi. De nem ez a lényege az anotalknak hogy ott adott pillanatban beléptek beszélhetsz ismeretlenekkel ennyi. Menj chat.hu -ra inkább ha ez a probléma
2023. nov. 6. 09:48
 9/11 anonim válasza:
Írjatok
2023. nov. 6. 10:07
 10/11 anonim válasza:
7. Szerencsére ez nem feltétlen igaz mindig.
2023. nov. 6. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha eltűnt egy beszélgetésem badoo-ról, akkor azt azt jelenti, hogy az illető letiltott?

Vissza szerettem volna keresni egy beszélgetést, de nem találtam meg, mintha kitörlődött volna.

Vannak itt fiatal, tizenéves introvertált fiúk akiket érdekel az anime, esetleg az írás, és szeretik a mély beszélgetéseket?

introvertált és nyitott fiukat keresek akik úgy érzik hogy senki sem érti meg őket. mindenképp a korosztályomból szeretnék egy fiú barátot, mivel én is tizen éves vagyok... nincsenek barátaim, sem haverjaim, de szeretnék egy barátot, akit érdeklek...én sokat fogok...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!