Lehet kérni részletfizetést a gyorshajtás csekkre?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Haverom azt mondta, hogy 10% és autópályán nyugodtan lehet menni 140-el. Ez szerintem tévhit. Linketek van?
Ausztriában autópályán villantott a traffi kb 120al mentem egy 80as tábla után. Behajtják rajtam a bírságot, vagy ez még nem akkora kihágás?
Gyorshajtás ma büntettek meg helyszínen mert lakott területen 64-el mentem az 50 helyett de minden büntetés kalkulátoron 65-től van büntetés. Most akkor miért büntettek meg? Szabályos ez így?
Ezt a tenyt bizonyitani is tudja oly modon, hogy a vezeto elismeri, hogy o ult a volan mogott.Egy regebbi cikk: "Csak akkor mentesül a felelősség alól a tulajdonos, ha nem ő vezette a járművét, és ezt bizonyítani tudja úgy, hogy a járművet használó személy...
Csak elméleti szintű a kérdés. Ha lenne egy piramis formájú autónk, és a kerekeket is kellően eltakarnánk, működhetne a dolog? Egyébként lézersugarat használnak a rend őrei?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!