Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lelőtt a traffi! Ki is jött a...

Lelőtt a traffi! Ki is jött a levél hogy az eljárást megkezdték. Hallottam hogy lehet részletfizetést kérni de nem tájékoztattak hogy hogyan, mikor, és hova kell küldeni a levelet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Bemész a lakhelyed szerinte illetékes rendőr kap.-ra a határozattal, és kérvényezel max 6-havi részletfizetési kedvezményt. Ehhez kell egy 2ezer ft-os okmánybélyeg.
2011. márc. 15. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:

kozigbirsag.police.hu

"A közigazgatási bírság méltányossági alapon történő mérséklésére, elengedésére a hatóságnak a hatályos jogszabályok alapján nincs lehetősége az ügyfél szociális körülményeire, illetve a cselekmény elkövetésének menthető erkölcsi voltára figyelemmel sem.

A határozat jogerőre emelkedését követően a teljesítési határidő leteltéig - 2.200,-Ft illeték megfizetése mellett - az első fokú hatóságtól lehet kérni a közigazgatási bírság részletekben történő teljesítésének, illetve a teljesítési határidő módosításának (a továbbiakban: fizetési kedvezmény) engedélyezését, ha az ügyfélen kívül álló ok teszi lehetetlenné a határidőre való teljesítést vagy a teljesítés aránytalan nehézséget jelent. A határidő lejárta után az ügyfél - feltéve, hogy a végrehajtást még nem rendelték el - a fent meghatározott okból igazolási kérelem egyidejű benyújtásával kérhet fizetési kedvezményt. Amennyiben a hatóság elutasítja az igazolási kérelmet és a fizetési kedvezmény iránti kérelmet, egyidejűleg dönt a végrehajtás elrendeléséről."

Érdemes a többi cikkecskét is elolvasni.

2011. márc. 15. 14:53
 3/3 hűségesszolgámbalfi ***** válasza:
Azt hallottam,nem adnak lehetőséget részletfizetésre.Viszont ha nem fizeted be időben,akkor az ügy átkerül a lakhely szerint illetékes adóirodához,és Ők sokkal rugalmasabbak,"lehet velük alkudozni"részletfizetésről.Egy barátom így csinálta,és bejött neki.(egyébként vegyél lézerblokkolót ameddig még lehet,nekem az jött be!):)
2011. márc. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Ha a Balaton északi partján traffipaxoztak le a Badacsony környékén, akkor az lehet, h Szombathelyi rendőr kapitányságról jön levél?

Csak még levél értesítőt kaptam és csak holnap megyek be érte,és fogalmam sincs h miért kaptam levelet a szombathelyi kapitányságról,amikor életemben nem jártam a környéken sem.ezért gondolom h a badacsony környékén fotóztak le...

Ha Február hónap 18. napján lett feladva a MÁK-nak egy levél elsőbbségivel és ajánlottként? (lent bőv. )

A levélben az emelt családiról szólt minden szükséges dokumentummal együtt elküldve. Mikorra várható a családi pótlék kifizetése? Mikor fogják küldeni az utazási kedvezményes kártyát? Válaszaitokat előre is köszönöm.

Ha gyorshajtásért megbüntetnek akkor mennyi idő után jön az értesítő levél?

És mindenképp tartalmaz fotót is, vagy nem szükséges?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!