Ki honnan vasarol motoralajat?
További kérdések:
Mert most úgy látom, hogy új Suzukiból, Toyotából, Skodából, Kiából viszonylag sok van, van pár új prémiumból is, illetve rengeteg régi autó van, de azok nagyrésze népautó. A régi prémiumok eltünedezőben. Úgy látom, hogy átlag ember átgondolja inkább és fiatalabb,...
Szokta ezeket valaki jelenteni? Jön már a sokadik a vasas a tollas a cirkuszos mellé.
Az lenne a kérdésem, hogy valóságban mennyit fogyaszt átlagosan? Tényleg olcsón fenttartható? Nyilván nem olyan szinten, mint egy régi swift, de amit kapsz cserébe, ahhoz képest megéri? :) Mik a vélemények? Benzines érdekelne
PÁV csak a munkavállaláshoz szükséges Magyarországon vagy amúgy is ha akarok mondjuk bármilyen kamiont vagy teherautót vezetni de nem munka céljából?
Szóval az autót kézi mosóba szoktam vinni. Namost észrevettem jópár pötty röprozsdát a karosszérián. Van vegyszerem, de mégis hogyan lehet ezt megoldani? Ugye a mosókba saját szert nem vihetsz. Kint van a szabályzatban, minden állásban van kamera is. Nem akarok ebből...
Sziasztok, a tegnapi napon egy sikertelen forgalmi vizsga után merült fel bennem ez a kérdés. Igazából elkezdődött a vizsga, minden jól ment, hibátlanul eljutottam körülbelül a vizsga feléig, ahol egy kanyarodó főút előtt egy piros lámpával szembesültem. Két autó...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!