Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Röprozsda oldóval ebben a...

Röprozsda oldóval ebben a szituban mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval az autót kézi mosóba szoktam vinni. Namost észrevettem jópár pötty röprozsdát a karosszérián. Van vegyszerem, de mégis hogyan lehet ezt megoldani? Ugye a mosókba saját szert nem vihetsz. Kint van a szabályzatban, minden állásban van kamera is. Nem akarok ebből gondot.

Otthon fújjam le, majd cipeljek le vizet aztán azzal öblítsem le aztán menjek el a mosóba lemosni? Kész vicc ez a helyzet.

ma 06:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Kevesebbet suvickolni a kocsit. Teljesen felesleges, mégis egyesek akár hetente viszik, íme egy mellékhatás.
ma 11:48

További kérdések:

Igaz, hogy már kevésbé divat az, hogy megvesznek az emberek úgy egy szakadtabb prémiumot, hiába ezer éves, csak prémium legyen?

Mert most úgy látom, hogy új Suzukiból, Toyotából, Skodából, Kiából viszonylag sok van, van pár új prémiumból is, illetve rengeteg régi autó van, de azok nagyrésze népautó. A régi prémiumok eltünedezőben. Úgy látom, hogy átlag ember átgondolja inkább és fiatalabb,...

A vashulladék felvásárlónak van engedélye hangosbeszélő használatára?

Szokta ezeket valaki jelenteni? Jön már a sokadik a vasas a tollas a cirkuszos mellé.

VW Polo 1.4 Comfortline mik a vélemények erről az autóról?

Az lenne a kérdésem, hogy valóságban mennyit fogyaszt átlagosan? Tényleg olcsón fenttartható? Nyilván nem olyan szinten, mint egy régi swift, de amit kapsz cserébe, ahhoz képest megéri? :) Mik a vélemények? Benzines érdekelne

PÁV vizsga kamionozáshoz?

PÁV csak a munkavállaláshoz szükséges Magyarországon vagy amúgy is ha akarok mondjuk bármilyen kamiont vagy teherautót vezetni de nem munka céljából?

Forgalmi vizsga bukás, szerintetek jogosan?

Sziasztok, a tegnapi napon egy sikertelen forgalmi vizsga után merült fel bennem ez a kérdés. Igazából elkezdődött a vizsga, minden jól ment, hibátlanul eljutottam körülbelül a vizsga feléig, ahol egy kanyarodó főút előtt egy piros lámpával szembesültem. Két autó...

Ki honnan vasarol motoralajat?

Legutobb kovacsautorol vettem liqui-t viszont nemvolt rajta hologrammos matrica es igy nemvagyok benne biztos hogy eredeti

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!