Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem még régen egy motort...

Vettem még régen egy motort és most kezdtem el használni, de kiderült hogy egy 70-es hengerszett van benne. A rendőr elveheti a motoromat ha megállít? helyszínen szétszedheti vagy hogy tudja megnézni hogy mekkora a henger? Előre is thx

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Helyszínen sehogy.
2011. aug. 17. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
70 es henger még nem vészes mehetsz vele rendörrel meg udvariassan beszélj stb ha rákérdez nyugodtam mond hogy 50 es ha gyárilag 50 es és ugy lett 70 esve cserélve a henger akkor még utánnanézni se tud mert 50 esként van a rendszerbe is az a tipús , figyi most komolyan eltudod képzelni hogy a rendőr az ut széllén nekiál szétszedni a motorod? ja majd pistabától kér egy kulcsot és egyenruhába szerelget XD balesetet necsinálj mert akkor lehet megütöd a bokád
2011. aug. 17. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Esetleg, ha nagyon ismeri azt a tipust, és nagyon tudja, hogy a gyárinak hogy kéne menni, és megpróbállja.
2011. aug. 17. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
utolsó: és szeritned megpróbálják? nemtudom de szerintem joga sincs megpróbálni de bhiztos hogy nemfogják mgpróbálni sőt ő nemmodnhatja hogy ez nem 50es mert ez szerintem jobban megy annál
2011. aug. 17. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Rengeteg 70-es robogó megy a városban. Ismerősöm is van akinek 70-es robogója van és nem fogták meg a rendőrök.
2011. aug. 18. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
meg amugy 125/50el is menyien szaladgálnak és őketse fogják meg pedig azért az már kicsit más tészta
2011. aug. 18. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Ezért megbüntethet engem a Rendőr? O. o

Beszereltem a lábterekhez kék ledsort a kocsimba. ( pedáloknál meg úgyszint anyós ülésnél ) Ezért megbüntethet engem a rendőr?

Ilyen miatt megbüntethet a rendőr? (lent)

Olaszországban csak 18 éves kortól kaphat az ember jogsit és 1 évig nem vezethet nagy teljesítményű autót. Ha én 17 évesen nagy teljesítményű autót vezetek kint akkor megbüntethetnek? Nyáron volt rá példa,de csak most tudtam meg,hogy elvileg nem is vezethettem volna, vagy mégis?!

Pontosan 100km-re lakom Budapesttől, és ott szeretnék rendőr lenni! Megéri eszt?

A rendőrök keresete havi 90e huf. Saját üzemanyagból minden nap oda-vissza megérné? xD Hát perszehogy nem... Vác tőlem 48 km-re van, ott jobb lenne rendőrnek lenni? Min. 5 év még rendőr leszek, (még az érettségi előtt vok 2 évvel), megérné rendőrnek lenni NEKEM?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!