Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez Önindító hibára utal?...

Ez Önindító hibára utal? (Részletesen lent (

Figyelt kérdés

-Szinte minden alkalommal csak Másodikra avagy Harmadikra indul be az autó.(Kattog 2-őt és csak a harmadikra indítja be a motort)

-Múltkor és ma egyáltalán nem indult be az autó (Csak pörgött az önindító de nem indította be) ,viszont mindkét esetben mikor eltoltam a kocsit egy 10 méterre akkor utána beindult elsőre vagy másodikre...

Esetleges ötletek,hogy mitől lehet ez?

Plusz ha önindító akkor mennyibe kerülhet a javítás anyagi része?

Erről a típusról lenne szó.:Renault Clio 2001 vége

2011. aug. 22. 00:00
 1/4 anonim ***** válasza:

a leírtak alapján valószínűleg a bendix kezdi megadni magát.

konkrétan a clio önindítóját nem ismerem, de általában lehet a bendixet cserélni, nem nagy ügy.

2011. aug. 22. 00:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Két hibát írsz le, de úgy néz ki, hogy önindító a hibás. Első esetben nem nyomja be a mágnes a fogaskoszorúba az önindító fogaskerekét. A második esetben, én úgy értem, az önindító magában pörög a fogaskerekek nem csatlakoznak egymáshoz. Ha megmozgatod a fogaskoszorút, tolással sebességben, akkor esély van rá, hogy indít, mivel másképp állnak egymáshoz a fogaskerekek. De! Itt még lehet egy olyan is, hogy maga a fogaskoszorú elkopott adott pozíciókban és csak szabadon pörög az önindító. Megmozgatva, mint említettem, másképp csalkoznak a fogaskerekek akkor eséllyel tudsz indítani.
2011. aug. 22. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Második vagyok:

[link]

Itt találsz alkatrészt, mivel több tipus azonosító adat kell válaszd ki. De az önindító gyártótól függően illetve tipustól 40-60 ezer környékén van. Plusz munkadíj.

2011. aug. 22. 10:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:))

Basszus de nem lenne jó ha 40-60 ezer forint lennee:(Bele se merek gondolni:(((

Remélem kisebb lesz a baj,dee sajnos akárhányszor elviszem valami kis bajjal mindig kiderül ,hogy nagyobb a baj mint gondoltam.

Plusz jobboldalt elöl a lengéscsillapítónál eléggé ropog azt is megkellene javítanii:(

Megint benne lesz vagy 100-ba a verdaa,de hát ugye ennek ez a velejárója:)

10 éves autó úgyhogy érthető de azért mégis csak a pénzem bánja:(

2011. aug. 22. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Miért kapok több benzint némely kutakban? (részletesen lent)

Van fedélzeti computerem ahol kijelzi ha tankolok,hogy mennyit fogok tudni menni a tankolt mennyiségért. Általában mindig ugyanakkor tankolok,mikor üres a tank egy bizonyos szinten. 2500Ft-ért szoktam tankolni és van olyan kút ahol 130 van ahol 150-van ahol 166-km-t...

Corsa B / Combo öninditó gondok. Ötlet?

Üdv! Van egy '97-es 1.4es Opel Combo-m. Megdöglött az öninditóm. Nagy nehezen sikerült szereznem bele a hétvége folyamán. Holnapra kell a kocsi, de a szerelő csak reggel 9-re lenne kész. Nekem pedig 8ra be kell érnem Debrecenbe. Öninditót sikerült kipróbálnom...

Létezhet, hogy eddig hűtővíz hiány miatt nem indult elsőre az autóm? (Részletesen lent)

Nem volt benne eddig hűtővíz és majdnem minden alkalommal csak 2. -3.-ra indult be az autóm addig csak kattant egyet. Én önindító hibára gyanakodtam de tegnap előtt beletöltöttem hűtőfolyadékot és azóta körülbelül 30 indítás alatt csak egyszer nem akart beindulni...

Immobilizernél az önindító működik ugye?

Tehát köszörülni lehet vele,megforgatja a motort csak üzemanyag nincsen,igaz? Ez nem károsítja a motort amikor a nyüves tolvaj hidegen 5-10 percen keresztül köszörül vele? Persze persze jobb mint ha a nyomorult elvinné az autót ez oké.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!