VW Passat B3 (1991) a turbó felett, az a "doboz" rajta egy letépett csődarab, annak hova kell csatlakoznia, és mik a közdarabok, valaki leírná részletesen?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van fedélzeti computerem ahol kijelzi ha tankolok,hogy mennyit fogok tudni menni a tankolt mennyiségért. Általában mindig ugyanakkor tankolok,mikor üres a tank egy bizonyos szinten. 2500Ft-ért szoktam tankolni és van olyan kút ahol 130 van ahol 150-van ahol 166-km-t...
Nem volt benne eddig hűtővíz és majdnem minden alkalommal csak 2. -3.-ra indult be az autóm addig csak kattant egyet. Én önindító hibára gyanakodtam de tegnap előtt beletöltöttem hűtőfolyadékot és azóta körülbelül 30 indítás alatt csak egyszer nem akart beindulni...
-Szinte minden alkalommal csak Másodikra avagy Harmadikra indul be az autó.(Kattog 2-őt és csak a harmadikra indítja be a motort) -Múltkor és ma egyáltalán nem indult be az autó (Csak pörgött az önindító de nem indította be) ,viszont mindkét esetben mikor eltoltam a...
B6219078 motor, JMZBG12E200704600 alvázszámú 1,6-os, 16 szelepes, injektoros. Csak nagy fordulaton autózva, kb. 1100-1200 ford/perc alapjárati ford.számra, v. a fölé állítva tartja meg az alapgázt a kocsi üresbe kitéve menet közben, vagy akár kicsit lassabban...
Ha lehet részletesen írjatok rá. Köszönöm előre is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!