Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Passat B3 (1991) a turbó...

VW Passat B3 (1991) a turbó felett, az a "doboz" rajta egy letépett csődarab, annak hova kell csatlakoznia, és mik a közdarabok, valaki leírná részletesen?

Figyelt kérdés
2.kérdés:Ha a turbó felnyomja az olajat,azt lehet valahogy orvosolni?
2011. okt. 24. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
A turbó nem nyom olajat sehova, viszont elengedi ha nagyon kopott! Orvoslása felújítás vagy csere!
2011. okt. 24. 20:16
 2/2 A kérdező kommentje:
kajak? gondoltam ha valami elromlik vagy cserélni vagy javítani szokás. nagy spíler lehetsz,a szétkopott turbómról levettem a csöveket,járás közben egy gázfröccsel beterítette olajjal a motorteret ,tényleg nem nyom sehova,csak olyat kormol hogy egy hétig nemlátni utána ;)
2011. nov. 9. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Miért kapok több benzint némely kutakban? (részletesen lent)

Van fedélzeti computerem ahol kijelzi ha tankolok,hogy mennyit fogok tudni menni a tankolt mennyiségért. Általában mindig ugyanakkor tankolok,mikor üres a tank egy bizonyos szinten. 2500Ft-ért szoktam tankolni és van olyan kút ahol 130 van ahol 150-van ahol 166-km-t...

Létezhet, hogy eddig hűtővíz hiány miatt nem indult elsőre az autóm? (Részletesen lent)

Nem volt benne eddig hűtővíz és majdnem minden alkalommal csak 2. -3.-ra indult be az autóm addig csak kattant egyet. Én önindító hibára gyanakodtam de tegnap előtt beletöltöttem hűtőfolyadékot és azóta körülbelül 30 indítás alatt csak egyszer nem akart beindulni...

Ez Önindító hibára utal? (Részletesen lent (

-Szinte minden alkalommal csak Másodikra avagy Harmadikra indul be az autó.(Kattog 2-őt és csak a harmadikra indítja be a motort) -Múltkor és ma egyáltalán nem indult be az autó (Csak pörgött az önindító de nem indította be) ,viszont mindkét esetben mikor eltoltam a...

'93mas Mazdám kis fordulatnál menet közben üresbe téve leáll, följebb vett alapgázzal is. Ekkor nehezen indul ujra, gázadásra nem pörög fel...

B6219078 motor, JMZBG12E200704600 alvázszámú 1,6-os, 16 szelepes, injektoros. Csak nagy fordulaton autózva, kb. 1100-1200 ford/perc alapjárati ford.számra, v. a fölé állítva tartja meg az alapgázt a kocsi üresbe kitéve menet közben, vagy akár kicsit lassabban...

Aprilia af1 50-re hogyan csináljak töltést?

Ha lehet részletesen írjatok rá. Köszönöm előre is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!