Simson S 51-es váltó problémám van.3 seb. a váltó, de csak 2. -seb van fixen, a többi nagy ritkán (szinte soha) működik. Ez beállítás hiba, vagy a már inkább kopás?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
16N1(8) karbim van. szétszedtem és belenéztem alapjárati fúvóka 35,fő 80 nem az alapjárati csavar hanem a másik az totál be van csavarva.gondolkoztam rajta és elhatároztam hogy veszek egy 70es,72es és 75ös főfúvókát mert ha bevan melegedve akkor is füstöl kicsit és ha...
olyan problémám van, hogy meleg motornál beállítom szépen az alapjáratot szépen jár de ha oda húzom neki a gázt és vissza engedem akkor nem áll vissza alapjáratra hanem magasabb fordulatszámon marad, a gáz vissza engedése után. Mi lehet a probláma?
arra lennék kíváncsi, hogy melyik csavarral/csavarokkal kell beállítani a gyújtást, és miylen módon mert az elméletet tudom, hogy 1.8mm előgyújtás kell stb tehát a gyakorlati részére lennék kíváncsi a dolognak
Nem tudom ,hogy jó kategóriába írom, de.... Van egy Pioneer DEH-1420UB autorádióm. És az a probléma vele, hogy (más rádiónál is tuti van ez) amikor kiveszem a kocsikulcsot akkor kikapcsol az egész, ez eddig ok, de amikor ráadom a gyújtást, bekapcsol és minden...
Üdvözlök mindenkit! Nem régen vettem egy simsont idáig rendesen működött, de az egyik tankolás után mentem vele egy nagyobb parton felfelé és egyszercsak leállt....ezután félreálltam majd beindítottam, és alapjáraton szépen járt de amint egy gázt húztam neki azonnal...
Amerigo bolivar (2006) tipusú robogónál, hogyan kell a gyújtást beállítani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!