Ha egy kétütemű motorba, a dugattyúnál a hajtókaron széthullik a tűgörgős csapágy, az csinálhat kárt a blokkba is? Pl. Sebességváltó, stb.

válasza:

válasza:Ha szétmegy a felső tűgörgő,leginkább onnan veszed észre,hogy 200 méterenként megáll,mert rövidrezárja a gyertyát..
Különösebb kárt nem tesz semmiben.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A gond az volt, hogy elcsöppent a gyertyám és szét ment a dugó. Vettem hozzá dugot illesztettem a hengert mindent cseréltem amit ilyenkor szokás! DE összeraktam és nem akart önindítóval beindulni (szétszedés előtt ment 1100rpm feltekeri) de nem indult viszont első...
Körülbelül mennyiért lehet felújítani a generátorom, csapágy, dióda?
a simóm fötengely csapágyait cserélném de nemtudom milegyen,magátol bele esik az ujj csapágy a csapágyfészekbe,és picit ot bent mozog is,házilag van valami praktika amivel ezt lehet orvosolni?
natehát 2db csapágyon fekszik a fötengely amik ugye az aluménium blokban fekszenek,a fötengeny relativ könnyen kicsusszant a csapágyakbol,de a csapágyak nem akarnak kijönni a blókbol,nemmerem nagyon eröszakólni,ütni öket mert félek kárt okozok a bolkban,hogy tudnám...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!