Kankalin kérdése:
Skoda Favorit 136L-nél mitől lehet, hogy nyáron is fűt folyamatosan, hiába állitom hidegre?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 16:31
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Eltörhetett/elakadt a mechanikus elzáró a radiátorban, és emiatt hiába állítgatod
2/2 anonim válasza:
Nekem is Favoritom van, az enyém sem hűt úgy mint egy klímás. Szerintem a hideget a motorháztetőn lévő rácson át szívja, de ha meleg a motor, nem is lesz igazán jó a hűtés.Én maradok az ablakemelőnél... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Az autók generátora hogyan tudja tölteni az akkumulátort, hisz a motor fordulatszáma folyamatosan változik?
Gondolom a generátor kimenő feszültsége egyenesen arányos a motor fordulatszámával, vagy tévednék? Hogyan oldják meg, hogy az akkumulátor egyenletes feszültséget kapjon?
Autós kamera ami folyamatosan rögzíti a forgalmat menet közben. Kinek van? Melyik típust ajánljátok amelyik jó, de nem túl drága?
Olyan kéne amelyik folyamatosan törli a memóriát ,ha az betelik és jó felbontása van.
Favorit 2T olaj az jó?
Állítólag az Arol 2T az szar, ez azért jobb nem?
Van egy Simsonom S51-es 4 évvel ezelőtt teljesen fel lett újítva a motorja, azóta nem volt semmi gond vele, de most az a gond hogy folyamatosan...
mikor fel váltok másodikba és kezd fel gyorsulni el kezd pöfögni meg sok az utángyújtás és állandóan vissza esik a motor fordulata.
'93mas Mazdám kis fordulatnál menet közben üresbe téve leáll, följebb vett alapgázzal is. Ekkor nehezen indul ujra, gázadásra nem pörög fel...
B6219078 motor, JMZBG12E200704600 alvázszámú 1,6-os, 16 szelepes, injektoros. Csak nagy fordulaton autózva, kb. 1100-1200 ford/perc alapjárati ford.számra, v. a fölé állítva tartja meg az alapgázt a kocsi üresbe kitéve menet közben, vagy akár kicsit lassabban...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!