Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Favorit 136L-nél mitől...

Kankalin kérdése:

Skoda Favorit 136L-nél mitől lehet, hogy nyáron is fűt folyamatosan, hiába állitom hidegre?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Eltörhetett/elakadt a mechanikus elzáró a radiátorban, és emiatt hiába állítgatod
2009. aug. 26. 17:48
 2/2 anonim válasza:
Nekem is Favoritom van, az enyém sem hűt úgy mint egy klímás. Szerintem a hideget a motorháztetőn lévő rácson át szívja, de ha meleg a motor, nem is lesz igazán jó a hűtés.Én maradok az ablakemelőnél... :-)
2010. júl. 29. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Az autók generátora hogyan tudja tölteni az akkumulátort, hisz a motor fordulatszáma folyamatosan változik?

Gondolom a generátor kimenő feszültsége egyenesen arányos a motor fordulatszámával, vagy tévednék? Hogyan oldják meg, hogy az akkumulátor egyenletes feszültséget kapjon?

Favorit 2T olaj az jó?

Állítólag az Arol 2T az szar, ez azért jobb nem?

Van egy Simsonom S51-es 4 évvel ezelőtt teljesen fel lett újítva a motorja, azóta nem volt semmi gond vele, de most az a gond hogy folyamatosan...

mikor fel váltok másodikba és kezd fel gyorsulni el kezd pöfögni meg sok az utángyújtás és állandóan vissza esik a motor fordulata.

'93mas Mazdám kis fordulatnál menet közben üresbe téve leáll, följebb vett alapgázzal is. Ekkor nehezen indul ujra, gázadásra nem pörög fel...

B6219078 motor, JMZBG12E200704600 alvázszámú 1,6-os, 16 szelepes, injektoros. Csak nagy fordulaton autózva, kb. 1100-1200 ford/perc alapjárati ford.számra, v. a fölé állítva tartja meg az alapgázt a kocsi üresbe kitéve menet közben, vagy akár kicsit lassabban...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!