Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rába kompresszor blokkba...

Rába kompresszor blokkba milyen fagyálló hűtőfolyadékot vegyek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó bele a Glicosam fagyálló,vegyél töményet és keverd be a hátulján feltüntetettek szerint.
2013. jan. 21. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:
és ez mennyire drága? a legolcsóbbat akarom venni bele, mert fagymentes helyen van, de ha meg netán mégis ki kell valamiért vinni, akkor se fagyjon meg azt akarom, a legolcsóbb is jó lenne,
2013. jan. 21. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez lényegében a legolcsóbb megoldás,ezres körül lehet egy liter tömény
2013. jan. 22. 14:20
 4/4 A kérdező kommentje:
kösz, vettem ma, valami más márkájút, és akkor azt higítottam felesbe és akkor -32-ig bírja!
2013. jan. 22. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Milyen időközönként kell tölteni az autót hűtővízzel?

Én több mint egy éve, 2012 január eleje fele szívtam le teljesen a hűtővíz tartályt, mert téli, nyári keverék volt benne, pontosabban desztillált víz és akkor jöttek a fagyok, kellett még fagyálló. Azonban volt tavaly az a nagy durva pesti havazás, ezért még kellett...

Mennyi idő után kell fékolajat és fagyálló hűtőfolyadékot cserélni az autóban?

most lett 5 éves az autó kb 2 hónapja, és még nem volt benne sose cserélve se fagyálló se fékolaj, eddig csak légszűrő, olaj, olajszűrő, gyertyák,voltak benne cserélve, ja meg hát ablakmosó

Fagyállót töltöttem az ablakmosó tartályba. Nagy bajt csináltam?

Nem tudom, hogy maradhat-e a folyadék a tartályban, vagy ki kell spriccelni, vagy leereszteni valamilyen módon?

Mi lehet a probléma? 1993 Ford Orion 1.6 gl

Van egy 93-as gyártású 1.6 benzines Ford Orionom. Elkezdett csöpögni a hűtővíz, majd az egyik cső szétdurrant. Nem annál a csőnél folyt a víz, hanem valahol a hűtőnél! megvettem az új csövet ( kicseréltem a termosztátot is), szétszedtem, kitakarítottam az egész...

Mi károsítja jobban a motort?

A nagy fordulat vagy a nagy nyomás? (kis fordulatú kompresszor vagy turbo-s motor vs nagy fordulatú szívó)

Hogyan tágul (? ) a fagyálló hűtőfolyadék nagy hidegben?

A víz 4 fok alatt tágul. A fagyállóban víz is van, nem is kevés.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!