Rába kompresszor blokkba milyen fagyálló hűtőfolyadékot vegyek?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én több mint egy éve, 2012 január eleje fele szívtam le teljesen a hűtővíz tartályt, mert téli, nyári keverék volt benne, pontosabban desztillált víz és akkor jöttek a fagyok, kellett még fagyálló. Azonban volt tavaly az a nagy durva pesti havazás, ezért még kellett...
most lett 5 éves az autó kb 2 hónapja, és még nem volt benne sose cserélve se fagyálló se fékolaj, eddig csak légszűrő, olaj, olajszűrő, gyertyák,voltak benne cserélve, ja meg hát ablakmosó
Nem tudom, hogy maradhat-e a folyadék a tartályban, vagy ki kell spriccelni, vagy leereszteni valamilyen módon?
Van egy 93-as gyártású 1.6 benzines Ford Orionom. Elkezdett csöpögni a hűtővíz, majd az egyik cső szétdurrant. Nem annál a csőnél folyt a víz, hanem valahol a hűtőnél! megvettem az új csövet ( kicseréltem a termosztátot is), szétszedtem, kitakarítottam az egész...
A nagy fordulat vagy a nagy nyomás? (kis fordulatú kompresszor vagy turbo-s motor vs nagy fordulatú szívó)
A víz 4 fok alatt tágul. A fagyállóban víz is van, nem is kevés.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!