Melyik quad jobb? Kymco mxu 250-es, vagy Suzuki ozark 250? És ezek a quadok mennyivel erősebbek, mint 1 110es kínai? Nekem olyanom van, hát nagyon gyenge, emelkedőn el sem indul alattam : D
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 10:24
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom pontosan ezek hány lovasok, de szerintem vagy 3x erősebbek, és normálisan is mennek, nem mint egy kinai, hogy mindig van valami apró baja.
2/2 A kérdező kommentje:
18-20 lovasok
2013. febr. 10. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Egy Suzuki Swiftet tényleg olcsóbban fent lehet tartani mint egy hasonló kaliberű autót?
Olcsón fentartható használt autót szeretnénk venni,napi használatra.Szerintetek mit éri meg venni,egy Suzukit vagy egy Opelt,vagy esetleg valami mást ajánlanátok?
Melyikek a legjobb japán robogók?
Sziasztok, 150-170 ezer körül keresek 50-es japán robogót, csak a Honda, Yamaha és Suzuki érdekel (esetleg még a nagyobb olasz márkák) , ezekből kéne olyan 5-10 éves nagytestű, és lehetőleg 4 ütemű, de mindenképp kis fogyasztású. Tudnátok ajánlani valamit?
Baj, ha a gyári 35Ah-s helyett 44Ah-s akksit teszek a kocsiba? (Suzuki Swift)
Nagyon kevés ez a 35Ah, az akksi új korától kezdve kevés, mert pl. felkapcsolom a világítást és ha felhúzom az ablakot akkor elhalványul a tompított (nem vészesen de észrevehető azért). Köszönöm szépen!
Motoron érzen hogy húzom a kuplungot de csak ugrik eggyet és bedöglik. Mi lehet a gond?
a választ lécci ide : kridom@soma.sk
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!