Melyik autót lenne érdemes megvenni?
1,8Mft-ig
Minél fiatalabb autókat próbáltam minél kevesebb kilométerrel összeszedni:
50k alatti kilométeresek:
Skoda Fabia(újabb típus)
Suzuki Swift(2005 utáni)
Opel Astra H
Opel Astra G
Opel Corsa C
VW Polo
Swiftből találtam a legtöbb kevés kilométereset.
Szerintem azért 80-90 ló elkél bárhova is megy az ember, így a Polo-nál rezeg a léc.
Még 100k kilométer alatti is érdekelne ha megéri 1-1 típus a pénzét, ha nincs jobb ajánlatotok ezek közül melyikre lenne érdemes beruházni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Swiftem volt, mindent kibír (bár régi Swift volt)
Opel meg... Astrat vezettem, egy hulladék volt, rossz volt vezetni. Vectra jó állapotban volt, de rossz volt vezetni, Frontera jó állapotban volt, de rossz vezetni.
A Skoda sokkal jobb mint egy Opel...
Poló túl pici...
Suzuki
Nissan
Ezek olcsóbbak, strapabíróak és olcsó fenntartani.

válasza:nyughass már,ki a retek pontozgat le téged te szerencsétlen?
Minden kérdésnél trollkodsz,belekötsz másokba.
Menjél az erdőbe fát vágni apáddal te szerencsétlen..

válasza:Ha sokat szaladozol, és a swiftet nem venném meg.
Csak a karosszéria és a hely miatt.
Mindegyik autó nagyobb, biztonságosabb, nekem szebb is. :)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy 1992-es Volkswagen Polo 2f Fox-ról lenne szó. Coupe változat, 1043ccm, 45LE. 202 ezer km van benne. Ehhez hasonló kocsi: 150 ezer ft-ba kerülne, de lehet, hogy tudnék még belőle alkudni egy keveset. Megnézni már megnéztem, vittem magammal autószerelő ismerőst is,...
Ma nézegedtem gyorsasági motorokat és találtam 250ccm SUZUKI GSX Across 180.000 Ft-ért, nem mai 1990 évjáratú.Ezek tényleg csak ennyit érhet vagy van más baja is?Ha valaki tud jó 250ccm 4t gyorsasági kb 200.000-300.000Ft-ig az írjon párat.motor:
FORD GALAXY 1.9 TDI Trend en (FORD GALAXY 1.9 TDI Trend ADATLAP Vételár: 1.150.000 Ft Ár (EUR): 3.882 EUR Évjárat: 2001/6 Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal Műszaki vizsga érvényes: 2014/4 Kivitel: Egyterű Állapot: Normál Üzemanyag: Dízel Sebességv...
: Kymco Quannon 125 ; Qlink xf 125. Aki ismeri, írjon véleményeket! Végsebesség? Fogyasztás? 3-4 évesen érdemes megvenni?
Leginkább az tetszik, hogy van még 2 év műszakija, vagyis friss műszakis, meg a vW motorok megbízhatóak szoktak lenni.És maga az autó is tetszik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!