válasza:

válasza:a 75 Le nem éppen erős motor.
Ha "jól" hajtották, esélyes hogy hamarosan motorgenerál :)
Kapcsolódó kérdések:
Egy 1992-es Volkswagen Polo 2f Fox-ról lenne szó. Coupe változat, 1043ccm, 45LE. 202 ezer km van benne. Ehhez hasonló kocsi: 150 ezer ft-ba kerülne, de lehet, hogy tudnék még belőle alkudni egy keveset. Megnézni már megnéztem, vittem magammal autószerelő ismerőst is,...
1,8Mft-ig Minél fiatalabb autókat próbáltam minél kevesebb kilométerrel összeszedni: 50k alatti kilométeresek: Skoda Fabia(újabb típus) Suzuki Swift(2005 utáni) Opel Astra H Opel Astra G Opel Corsa C VW Polo Swiftből találtam a legtöbb kevés...
Ma nézegedtem gyorsasági motorokat és találtam 250ccm SUZUKI GSX Across 180.000 Ft-ért, nem mai 1990 évjáratú.Ezek tényleg csak ennyit érhet vagy van más baja is?Ha valaki tud jó 250ccm 4t gyorsasági kb 200.000-300.000Ft-ig az írjon párat.motor:
FORD GALAXY 1.9 TDI Trend en (FORD GALAXY 1.9 TDI Trend ADATLAP Vételár: 1.150.000 Ft Ár (EUR): 3.882 EUR Évjárat: 2001/6 Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal Műszaki vizsga érvényes: 2014/4 Kivitel: Egyterű Állapot: Normál Üzemanyag: Dízel Sebességv...
: Kymco Quannon 125 ; Qlink xf 125. Aki ismeri, írjon véleményeket! Végsebesség? Fogyasztás? 3-4 évesen érdemes megvenni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!