Tegnap vettem autót. A tulaj számlát mutatott arról, hogy 2011.11 hónapban vezérműszíjat, vízpumpát és görgőket cserélt. (Kb 15e km-el ezelőtt) Ti lecserélnétek ettől? Vagy belefér még vagy 15e km nyugodt szívvel?

válasza:Milyen kocsiról van szó?
Én ezeket a G Astrámban 90 ezer km-ént szoktam cseréltetni, most volt nemrég a 180 ezres csere. Amúgy ez is van előírva, 90 ezer km vagy 6 év.
Ha biztos le volt cserélve és nem csak kamu számla, akkor én tuti nem cseréltetném le.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ugyan nincs rálátásom az anyagi helyzetedre, de egyébként is csak a saját hozzáállásomat írhatom le.
Jómagam autóvásárlás után biztosan kicserélném a komplett vezérlést. Bármilyen használt autó esetén, teljesen mind1 mit mond vagy ad a kezembe az előző tulaj. Ha nem 0 km-es szalonúj az autó, akkor vásárlás után vezérlés csere, azonnal. Eddig bevált, soha nem volt még szíjszakadt autóm.
Kapcsolódó kérdések:
Sokan annak a hívei, hogy szalonból elhozza az ember, ő az első gazdája, hiba lehetősége is kisebb, azonban úgy vélem 3-5 éves kor közt egy első gazdától jobban megéri, hisz olcsóbb jócskán, legyen az bármilyen autó, szalonár fele és nagyon nincs mivel játszania az embernek.
Most készülök motort venni, és nagyon megtetszett ez a bizonyos modell. Kb. 2006-os évjáratban gondolkozok, és érdekelne, hogy még vezethető -e az A2-es jogsimmal? Azt olvastam, hogy alapvetően két kritérium van. Az egyik az, hogy 35 Kw alatt legyen ( ami stimmel is),...
Üzemanyag annyira nem érint, azzal nagyjából tisztában vagyok, szerviz- és alkatrészárak amelyek fontosak. Ha turbós az autó, akkor mennyi hozzá a feltöltő munkadíjjal együtt? Ha dízel, akkor porlasztócsúcsok, fúvókák, lendkerék együtt mennyibe kerülnek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!