Érdemes Tdi autót venni úgy, hogy éves szinten 5-8 e km megyek általában és azt is kisvárosban,3-5 km távolságokban?

válasza:Nem ...be sem melegszik ..
Vegyél egy egyszerű benzinest.

válasza:Ha neked az tetszik, szereted a dízelt, nem szereted a benzinest, akkor igenis dízelt vegyél!
Nehogy már a km futás alapján állapítsák meg, hogy mit a jó neked, meg mi nem.
BMW-t sem érdemes venni, mégis azt vesz, akinek az tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Kisvárosban élünk, de jól jönne nagyobb városok tapasztalata is! Köszi
Rendesen tud élni ott egy család? Van valam rossz az országban? Mennyire veszélyes? Az időjárás elviselhető? Kb minden érdekelne ezzel kapcsolatban! Inkább olyanok véleménye érdekelne akik kint élnek, vagy valamit tudnak az ottani életről.
Annyit tudok, hogy egy Veszprém megyei kisvárosban.
Biciklis kresszt már néztem, de nem találtam pontos információt, hogyha tábla nemjelzi a gyalogutat akkor lehet e rajta közlekedni. A kérdésem abbol ered, hogy megbüntettek nappal, hogy biciklivel mentem a járdán.
Ma, szépen kihajtott elém egy kocsi, épp hogy megúsztam, leüvöltöttem a fejét, h miért nem néz a visszapillantóba, még neki állt feljebb, s közölte velem h minek a visszapillantó, miért nem megyek a járdán... Most ilyen esetben kinek van igaza? Mert éppenséggel kerékpárral is lehettem volna... Köszi
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!