Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes Tdi autót venni úgy,...

Érdemes Tdi autót venni úgy, hogy éves szinten 5-8 e km megyek általában és azt is kisvárosban,3-5 km távolságokban?

Figyelt kérdés
Ritkán megyek hosszabb távra de az is csak 50 km.

2013. ápr. 13. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
37%

Nem ...be sem melegszik ..

Vegyél egy egyszerű benzinest.

2013. ápr. 13. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha neked az tetszik, szereted a dízelt, nem szereted a benzinest, akkor igenis dízelt vegyél!

Nehogy már a km futás alapján állapítsák meg, hogy mit a jó neked, meg mi nem.

BMW-t sem érdemes venni, mégis azt vesz, akinek az tetszik.

2013. ápr. 15. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

33 hónapos korban milyen, feltételekkel vették fel gyermeketeket oviba?

Kisvárosban élünk, de jól jönne nagyobb városok tapasztalata is! Köszi

Milyen az élet Angliában, mondjuk egy kisvárosban?

Rendesen tud élni ott egy család? Van valam rossz az országban? Mennyire veszélyes? Az időjárás elviselhető? Kb minden érdekelne ezzel kapcsolatban! Inkább olyanok véleménye érdekelne akik kint élnek, vagy valamit tudnak az ottani életről.

Hol játszódik Krúdy Gyula Palotai álmok című könyve?

Annyit tudok, hogy egy Veszprém megyei kisvárosban.

Kisvárosban lakunk, van főutunk és járdánk, amihez nincsen tábla (gyalogutat jelző tábla) lehet e a gyalog uton biciklivel közlekedni? (Tehát tábla...

Biciklis kresszt már néztem, de nem találtam pontos információt, hogyha tábla nemjelzi a gyalogutat akkor lehet e rajta közlekedni. A kérdésem abbol ered, hogy megbüntettek nappal, hogy biciklivel mentem a járdán.

Kisvárosban görkorizhatok az úton? Ha elütnek ki a hibás?

Ma, szépen kihajtott elém egy kocsi, épp hogy megúsztam, leüvöltöttem a fejét, h miért nem néz a visszapillantóba, még neki állt feljebb, s közölte velem h minek a visszapillantó, miért nem megyek a járdán... Most ilyen esetben kinek van igaza? Mert éppenséggel kerékpárral is lehettem volna... Köszi

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!