Milyen szerszámokat érdemes beszerezni motorhoz?

válasza:Egy racsniskulcs készlet, kicsi-nagy.
Egy villáskulcs készlet, pár csavarhúzó, ph2,ph3, lapos. Gyertyakulcs, kalapács, gumikalapács.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Praktiker és OBI marha drága, de a konkurenciát nem ismerem. Barkácsboltra gondolok, precíziós csavarhúzók, egyéb kéziszerszámok. Nem elsősorban gépi érdekel.
Citroen 2Cv-re gondolok.
Ritkán megyek hosszabb távra de az is csak 50 km.
A 145, 146, 147 és 156-osokat néztem eddig, de nemigen jutok dűlőre. Ti melyiket javasolnátok napi használatra? Melyik motorral? 1.6, 1.8, 2.0? Dízel vagy benzin? Melyik mennyit eszik városi és országúti vegyes használat esetén? 7-8l körül van olyan, ami megáll?
De attól függetlenül hiányszakma! Attól tartok ha kitanulom, és nem érek vele semmit, akkor pfff. Mert lehet hogy addigra még úgysem kellenek a szerszámkészítők.
Szóval lebontottam a sufnit. Van egy csomó vashulladékom belőle amit majd eladok. De találtam több vödörnyi ős régi, legalább 50 éves szerszámokat. Kézi fúrók, egy csomó, furcsa alakú véső, mindenféle kalapács, fogók, ilyesmik. Elég rozsdásak, évtizedek óta nem nyúlt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!