Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Probléma! Opel Vivaro Elakadás...

Probléma! Opel Vivaro Elakadás jelző folyamatosan villog ha áramot kap az autó az akksiról! Egy stop lámpa ég, és egy másik villog! Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Elektronikai problémára azt gondolom. valaki tud valamit erről?

2013. nov. 7. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Az elakadásjelző kapcsolója tönkre szokott menni bennük, de ha még a féklámpa is villog, ott komolyabb a baj.
2013. nov. 7. 19:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ! Szerencsére a féklámpa nem villog!
2013. nov. 8. 07:25
 3/3 anonim ***** válasza:
(Nem a féklámpa,hanem a stop lámpa a műszerfalon.)Szerintem szerelő és kiolvassák mi a baj.
2013. nov. 8. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Valakinél hasonló probléma? Állandó nátha? Kisfiam 4 éves. Ez a második év az oviban. Tavaly nem volt beteg, de az idén folyamatosan.

Szeptember óta egy hetet megy eggyett itthon. Nincs komolyabb baja. Állandó nátha egy hétig rosszabb,surű sárgás váladék. Aztán meggyógyul. De újra visszaesik. Szerintem teljesen sosem tisztul ki.A doki nem mond semmit. Mit csináljak??

Nem indul el a Windows, folyamatosan a kekhahalal jon be. Mi lehet a problema?

Egy hete formataltam a gepemet, ujraraktam mindent. Most allandoan kekhalal problemam van.

Folyamatosan bejön az asztal. Bármit csinálok, játszok, netezek, vagy szöveget írok, percenként ledob a tálcára. Mi lehet a baj?

Integrált videokártyám volt, most vettem bele egy újat, beletettem egy hálózati kártyával együtt. Mivel már előtte is voltak apró problémáik, úgy gondoltam, mielőtt telepítem az új cuccok kiegészítőit, nyomok egy Format C:-t. Újratelepítettem a C-t, de hamar előjött...

Honnan tudom megállapítani hogy autó generátor szabadon futó rossz v kopott? Probléma még mindig "Hosszbordás szíj síró hang. Motor alapjáratnál...

Feltűnt hogy ha pl ablakemelőt használom akkor egy pillanatra kicsit a világítás elhalványul. Vagy hogyan tudom megállapítani hogy melyik segédberendezés tárcsája kopott? Wd-40 el egy kis időre megszűnik a síró hang ha a hosszbordás szíjra fújom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!