Probléma! Opel Vivaro Elakadás jelző folyamatosan villog ha áramot kap az autó az akksiról! Egy stop lámpa ég, és egy másik villog! Mi lehet a probléma?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeptember óta egy hetet megy eggyett itthon. Nincs komolyabb baja. Állandó nátha egy hétig rosszabb,surű sárgás váladék. Aztán meggyógyul. De újra visszaesik. Szerintem teljesen sosem tisztul ki.A doki nem mond semmit. Mit csináljak??
Egy hete formataltam a gepemet, ujraraktam mindent. Most allandoan kekhalal problemam van.
Integrált videokártyám volt, most vettem bele egy újat, beletettem egy hálózati kártyával együtt. Mivel már előtte is voltak apró problémáik, úgy gondoltam, mielőtt telepítem az új cuccok kiegészítőit, nyomok egy Format C:-t. Újratelepítettem a C-t, de hamar előjött...
Feltűnt hogy ha pl ablakemelőt használom akkor egy pillanatra kicsit a világítás elhalványul. Vagy hogyan tudom megállapítani hogy melyik segédberendezés tárcsája kopott? Wd-40 el egy kis időre megszűnik a síró hang ha a hosszbordás szíjra fújom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!