Megbüntet a rendőr ha amerikai típusú lámpám van elöl? Úgy értem ha meg van csinálva hogy az irányjelző folyamatosan 5 w-on ég és indexelésnél villog.

válasza:

válasza:jön a rendőr, és ad egy papírt hogy akkor neked is lehet ilyen lámpád. ha a pityunak lehet neked is. NEM érted hogy nem szabályos UTÓLAG ilyen jenki szarokat építeni ba.meg?
Semmi se lesz vele. a gyárilag sötétített üvegeket se veri ki a rendőr kalapáccsal. de te otthon nem ragaszthatsz rá fóliát. MÉG akko SE ha lehet venni a neten....

válasza:Nem attól lesz szabályos hogy tetszik. (Nem mondom hogy nem tetszik, viszont fel se tenném.Közömbös.)
Én se tehetek fel mindent az autóra ami tetszi. Mert a "szabál az szabál" .

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Yamaha tmax 500 elkezdett csúszni a kupplung, és 5 kilométer múlva totál beszart! Folyamatosan csúszik. Nem értek hozzá. Melyikre van nagy esély, kupplunglamella, variátor vagy szíj?
Jelenleg az alábbi rajz szerint van bekötve a villamos hálózatom: A kérdésem az, hogy kizárólag a mechanikus index relé kiváltására a fenti rajzba beilleszthető e ez az Elba index relé/fesszab? Csak az index részét használnám.
Csak nemrégen került hozzám az autó, még nem ismerem a típust.
Aprilia RS50-em van, és az index nem villog, hanem folyamatosan világít. Én arra gondoltam a relével lehet a baj, de nem értek annyira hozzá. Köszi a válaszokat!
Nem villognak, hanem világítanak. Valaki? SOS
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!