Megbüntet a rendőr ha amerikai típusú lámpám van elöl? Úgy értem ha meg van csinálva hogy az irányjelző folyamatosan 5 w-on ég és indexelésnél villog.
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 22:11
11/19 anonim válasza:
Egyrészt nálunk nem szabályos hogy a helyzetjelző ugyanolyan színnel világítson mint az index, másrészt megváltoztattad a minősített (E jel) lámpa jellemzőit, így az már illegális.
12/19 A kérdező kommentje:
Mi van abban az esetben ha egy gyárilag ilyen autó máskál a magyar utakon? Minap is láttam valami amcsi 40 éves 6000 cm3 as izmot és az is ilyen gyárilag...
2014. máj. 9. 10:48
13/19 anonim válasza:
jön a rendőr, és ad egy papírt hogy akkor neked is lehet ilyen lámpád. ha a pityunak lehet neked is. NEM érted hogy nem szabályos UTÓLAG ilyen jenki szarokat építeni ba.meg?
Semmi se lesz vele. a gyárilag sötétített üvegeket se veri ki a rendőr kalapáccsal. de te otthon nem ragaszthatsz rá fóliát. MÉG akko SE ha lehet venni a neten....
14/19 A kérdező kommentje:
Mért szar neked nem tetszik?
2014. máj. 9. 11:03
15/19 anonim válasza:
Nem attól lesz szabályos hogy tetszik. (Nem mondom hogy nem tetszik, viszont fel se tenném.Közömbös.)
Én se tehetek fel mindent az autóra ami tetszi. Mert a "szabál az szabál" .
16/19 A kérdező kommentje:
Nemmérdekel én felrakatom haverommal...há vaze nehogymá neki éndzsöl ájz is van rajta akkor nekem lesz jenki lámpa
2014. máj. 9. 13:37
17/19 anonim válasza:
# 16/16 az éndzsölájsz kicsit más. ha E jeles, akkor szabályos. Ha nem, akkor az sem.
18/19 anonim válasza:
Nem büntet meg érte. Sok amcsi kocsi vagy magyar rendszámmal levizsgáztatva. A szélességjelző Magyarországon fehér vagy kadmiumsárga lehet és a kocsi legszélső pontjain kell lenni. Na ezek a lámpák ott vannak, csak 2 funkciójuk van. Amikor irányjelzel villog és nem szélességjelzőként működik. Simán lehet használni.
19/19 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy ezeken a kocsikon más a helyzetjelző, az külön van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!