Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson mechanikus irányjelző...

Simson mechanikus irányjelző cseréje Elbára?

Figyelt kérdés

Jelenleg az alábbi rajz szerint van bekötve a villamos hálózatom:

[link]

A kérdésem az, hogy kizárólag a mechanikus index relé kiváltására a fenti rajzba beilleszthető e ez az Elba index relé/fesszab? Csak az index részét használnám.

[link]

2014. máj. 6. 22:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Elméletileg igen.
2014. máj. 7. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Simson s51B mind a négy irányjelző egyszerre villog mi lehet a gond?

a Simsonon az irányjelző kapcsoló nagyon gyakran, szinte mindig egyszerre mind a négy irányjelzőt felkapcsolja, azonban nagyon ritkán helyesen működik, de egyre gyakrabban rossz, ilyenkor észrevettem, hogy az akkumlátor negatív kivezetése felmelegszik, mi lehet a gond?

Simson s51b gyorsan villog az irányjelző lehet rajta valahogy állítani?

A megszokottnál kicsit gyorsabban villognak az irányjelzők a motoromon, eztvalahogy lehet befolyásolni, vagy az akkori technika ennyit tudott legalább azt szeretném elérni,ahogy az autóknál villog?

Üdv! Milyen index relét válasszak a motoromba? (info lent)

Van egy Beta RR50 Enduro nevezetű cross motorom és indext szeretnék rá. találtam egy stabil 12v- os kivezetést a motoron és ami nekem van index relé rákötöttem és nem akar működni vele, vagy folyamatosan világít az izzó vele vagy recseg a relé de nem világít a lámpa....

Skoda Octavia 1. (2001 év) és Skoda Fabia 1. (2000 év) -hez egy- vagy kétáramkörös vonóhorog visszajelző kell?

Skoda Octavia 1. évjárat: 2001 és Skoda Fabia 1. évjárat: 2000 autókhoz kellene infó. - Hol találok az Interneten kapcsolási rajzot? - Esetleg tudja-e valaki, hogy a kocsiban milyen színű vezetékek és hol érintettek a vonóhorog visszajelző és a horog csatlakozó...

Indexrelém nem működik. Mi lehet a gond?

Nos, 12V-os rendszer. Bekötöttem mind a négy indexet, relét, mindent. De nem akart működni, csak simán világít folyamatosan. Az akkum kuka, zárlatos lehet, töltés után pár nappal lemerül. Terhelés mellett kb. 5-6V-ot mértem, emiatt (alacsony feszültség) nem működhet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!