Simson mechanikus irányjelző cseréje Elbára?
Jelenleg az alábbi rajz szerint van bekötve a villamos hálózatom:
A kérdésem az, hogy kizárólag a mechanikus index relé kiváltására a fenti rajzba beilleszthető e ez az Elba index relé/fesszab? Csak az index részét használnám.
Kapcsolódó kérdések:
pl ez is. A házunk elött pedig egy Opel járt így egy éve kb. Mi okozza ezt?
a Simsonon az irányjelző kapcsoló nagyon gyakran, szinte mindig egyszerre mind a négy irányjelzőt felkapcsolja, azonban nagyon ritkán helyesen működik, de egyre gyakrabban rossz, ilyenkor észrevettem, hogy az akkumlátor negatív kivezetése felmelegszik, mi lehet a gond?
A megszokottnál kicsit gyorsabban villognak az irányjelzők a motoromon, eztvalahogy lehet befolyásolni, vagy az akkori technika ennyit tudott legalább azt szeretném elérni,ahogy az autóknál villog?
Van egy Beta RR50 Enduro nevezetű cross motorom és indext szeretnék rá. találtam egy stabil 12v- os kivezetést a motoron és ami nekem van index relé rákötöttem és nem akar működni vele, vagy folyamatosan világít az izzó vele vagy recseg a relé de nem világít a lámpa....
Skoda Octavia 1. évjárat: 2001 és Skoda Fabia 1. évjárat: 2000 autókhoz kellene infó. - Hol találok az Interneten kapcsolási rajzot? - Esetleg tudja-e valaki, hogy a kocsiban milyen színű vezetékek és hol érintettek a vonóhorog visszajelző és a horog csatlakozó...
Nos, 12V-os rendszer. Bekötöttem mind a négy indexet, relét, mindent. De nem akart működni, csak simán világít folyamatosan. Az akkum kuka, zárlatos lehet, töltés után pár nappal lemerül. Terhelés mellett kb. 5-6V-ot mértem, emiatt (alacsony feszültség) nem működhet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!