Milyen használt autót vennétek kevés pénzből, első kocsinak?
Figyelt kérdés
Friss jogsis vagyok, első autónak kéne valami, adminisztrációval meg bürokráciával együtt ki kell jönni fél gurigából. Miket ajánlotok?2014. máj. 15. 20:55
11/15 anonim válasza:
Te tuti a " Vegyél németet mert szimpatikusabb " emberke vagy.
12/15 anonim válasza:
Fölös linkelni, mert képről nem sok minden derül ki. El kell menni egy kereskedésbe, vagy magánszemélyhez, egy szakértővel, esetleg egy független szervizműhelybe elvinni a kocsit, aki felméri a kocsi állapotát, és elmondja hogy a kötelezőkön kívül, mit ajánlatos még rajta megcsináltatni. Sikeres vásárlást neked, akár milyen kocsit is választasz majd. :)
13/15 anonim válasza:
Nem a tipus inkabb hogy mekkora.
Igazabol kisseb autot nezzel amivel meg tanulsz kozlekedni mert mint tudjuk nem vezetni nehez hanem kozlekedni hellyesen.
Egy ev elteltevel csereld le ha megteheted persze ez mar penztaca kerdese.
Nekem az elso egy fiat punto 1.1 volt
Azota megszabadultam tole es mercit vettem.
14/15 anonim válasza:
mindenhol ez a kibahott swift...
15/15 anonim válasza:
Köszönjük "értelmes" kommented...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!